Skip to main content

ΜΟΔΑ

Εκείνος κι εγώ (πράξη 1η)

Τι δεν καταλαβαίνει; Τον έχω περάσει, τόσες φορές, δήθεν τυχαία έξω από βιτρίνες κι έχουμε χαζέψει αγκαλιά τα υπέροχα σχέδια της νέας κολεξιόν της Triumph.


Νάνσυ Καλλικλή

Τι δεν καταλαβαίνει; Τον έχω περάσει, τόσες φορές, δήθεν τυχαία έξω από βιτρίνες κι έχουμε χαζέψει αγκαλιά τα υπέροχα σχέδια της νέας κολεξιόν της Triumph.

Βλέποντας βιτρίνες με εσώρουχα, εκείνος κι εγώ, έχουμε ψιθυρίσει ο ένας στο αφτί του άλλου , χιλιάδες φορές, τι ακριβώς θα συνέβαινε σε αυτές τις δαντέλες αν εκείνη τη στιγμή ήμασταν σπίτι και πώς εκείνες οι τιράντες του σουτιέν θα γλιστρούσαν πάνω στο κορμί μου με το άγγιγμά του.
Του άφησα και δήθεν τυχαία το περιοδικό ανοιχτό στη σελίδα με το Amourette.

native.jpg

Μετά από ώρα ήρθε και με βρήκε και γελάσαμε κι οι δυο με το υπονοούμενο που δεν ήταν και τόσο υπονοούμενο. Του τόνισα μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι εκείνο που ονειρεύομαι είναι το καινούργιο Amourette Charm W, με την υπέροχη floral δαντέλα, μη και μπερδευτεί και επιλέξει κάποιο άλλο. «Δεν είναι όλες οι εκδόσεις ενός μοντέλου αυτοκινήτου ίδιες – είναι;». Χαμογέλασε, μα τελικά το υπονοούμενο δεν το έπιασε. Ή μάλλον το έπιασε αλλά δεν ξέρει τι να το κάνει.
Ασυγκίνητος δεν μένει, αλλά έχουν μεσολαβήσει τόσες ευκαιρίες και δεν έχει αρπάξει καμία: όσο κι αν το θέλω, δεν μου έχει πάρει ποτέ εσώρουχα για δώρο. Το να του πω «θέλω να μου πάρεις δώρο αυτό» το θεωρώ τουλάχιστον άκομψο. Κι εκείνος, ας το παραδεχτούμε, δεν θα τολμήσει ποτέ να περάσει το άδυτο ενός καταστήματος εσωρούχων.
Και κάπως έτσι θα γκρεμιστεί το όνειρό μου και οι φαντασιώσεις μας μαζί; Όχι βέβαια. Θα του προτείνω να μου κάνει δώρο ένα gift voucher της Triumph. Είναι πάντα υπέροχο να σου κάνουν αυτό το  δώρο. Διότι, έτσι κι αλλιώς, τα εσώρουχα είναι ένα όμορφο δώρο, όμως συχνά η επιλογή τους σε φέρνει (ή τον φέρνει)  σε δύσκολη θέση, σε  αμηχανία. Το Gift Voucher υπάρχει για να λύσει το πρόβλημα και των δυο μας. Και κανείς μας δεν θα έρθει σε δύσκολη θέση και θα απολαύσουμε μαζί μια νύχτα… όνειρο! Αν μια γυναίκα αποφασίσει ότι θέλει κάτι, θα βρει τρόπο να το πετύχει, το ξέρουμε πολύ καλά !

packet.jpg

Εκείνος κι εγώ ( πράξη 2η)

Το ξέρω ότι τον εξιτάρει η ιδέα να μου διαλέξει εκείνος τα εσώρουχα που θα φορέσω το βράδυ που θα περάσουμε μαζί…..

…όμως μερικά δώρα είναι καλύτερο να παραμένουν έκπληξη .Μπορώ σχεδόν να δω το ύφος του όταν θα με φαντάζεται να φοράω το δώρο του, ένα με τα νέα σχέδια της αγαπημένης μου σειράς Amourette, της Triumph, με την ελαστική απαλή δαντέλα, τα έντονα χρώματα και τη στήριξη όπως τη θέλω.

native1.jpg


Μπορώ να φανταστώ το αδιόρατο χαμόγελό του όταν περνώντας τα δάχτυλά του πάνω από τις λεπτομέρειες από δίχτυ θα σκεφτεί αυτό το σετ να αγκαλιάζει το κορμί μου.
Ξέρω όμως ότι ακόμα περισσότερο θα χαμογελάσει αν κρατήσω το μυστήριο και επιλέξω εγώ το δώρο μου. Θα μου δώσει ένα gift voucher της Triumph και ύστερα, δεν έχει παρά να περιμένει. Θα περιμένει ώρες ολόκληρες μέχρι να έρθει το βράδυ, για να ανακαλύψει τι επέλεξα για τις στιγμές μας μαζί.
Καμιά μας δεν μπορεί να ξέρει με βεβαιότητα πώς θα εξελιχθεί μια βραδιά μαζί του, αλλά αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η προσμονή και η έξαψη της έκπληξης πάντα εκτοξεύουν το πάθος.

 

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα