6 πανωφόρια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου από τα 30+

Ρούχα διαχρονικά για πάντα επιτυχημένα looks.

Κέλλυ Νόβακ

Ρούχα διαχρονικά για πάντα επιτυχημένα looks.

Δεν θεωρώ ότι πρέπει να βάζουμε περιορισμούς, όσον αφορά την μόδα. Δεν «πρέπει» να έχεις τίποτα στην ντουλάπα σου, αν δεν το θέλεις πραγματικά. Παρόλα αυτά, αν σε αφορά η μόδα, αν σου αρέσει να ασχολείσαι με τις εμφανίσεις σου, τότε καλό είναι να ακούμε συμβουλές από ειδικούς. Από ανθρώπους που αγαπούν πολύ την μόδα, ασχολούνται με αυτή και την «αντιλαμβάνονται».

Όπως και να έχει το τι θα υπάρχει στην ντουλάπα σου, at the end of the day, πρέπει να είναι δική σου επιλογή. Να ξέρεις γιατί υπάρχει το εκάστοτε ρούχο στην ντουλάπα σου. Είτε γιατί σου αρέσει, είτε γιατί ήθελες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, είτε γιατί στο πρότεινα εγώ και σκέφτηκες ότι μπορεί να σου αρέσει. Τίποτα όμως δεν πρέπει να υπάρχει για να «υπάρχει» απλά. Επειδή είναι της μόδας και το… φοράνε όλοι. Για το στιλ μας πρέπει να είμαστε μόνο εμείς υπεύθυνες.

Δεν μου αρέσει γενικά να βάζω περιορισμούς στην μόδα. Δηλαδή, αν ένα ρούχο που θεωρείται πιο «ώριμο» θέλεις να φορέσεις στα 20 σου, τότε κανείς δεν σε σταματά. Γιατί λοιπόν, έβαλα τον αριθμό αυτό στον τίτλο; Γιατί κατά την γνώμη μου, υπάρχουν κάποια ρούχα –πανωφόρια στην εν λόγω περίπτωση- που μια γυναίκα πρέπει να έχει ή που καλό θα ήταν να έχει. Αν αποφασίσει κάποια ότι θέλει να έχει κάποιο από τα παρακάτω jackets υπό την κατοχή της, τότε η ηλικία δεν στέκεται εμπόδιο. Απλά μια γυναίκα από μια ηλικία κι έπειτα, αφού έχει τεστάρει το στιλ της στα 20something, αυτό σημαίνει ότι από τα 30 κι έπειτα έχει κατασταλάξει σε κάποια πράγματα, όσον αφορά το στιλ της.

Εξ’ού και το άρθρο αυτό. Αν είσαι λοιπόν, 28 ή 38 ή 48 ή 18 πάλι είναι στο χέρι σου αν τα παρακάτω 5 πανωφόρια θα υπάρχουν στην ντουλάπα σου. Μην ξεχνάς ότι η μοίρα του στιλ σου είναι πάντα στα δικά σου χέρια.

Δερμάτινο μπουφάν

Τζιν μπουφάν

Καμπαρντίνα

https://www.instagram.com/p/BqzdXCUDVa4/

Σακάκι

Statement πανωφόρι

Μπεζ παλτό

https://www.instagram.com/p/BqxRL-whcW3/

Κεντρική φωτό: Instagram @nicoleballardini 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares