Skip to main content

ΜΟΔΑ

3 faux pas σύμφωνα με τις Γαλλίδες

Συμφωνούμε ή όχι;


Κέλλυ Νόβακ

Συμφωνούμε ή όχι;

Τις Γαλλίδες, τις χαρακτηρίζει σίγουρα ένα πράγμα: η αίσθηση του στιλ. Έχουν έμφυτη κομψότητα. Αυτό δεν μπορούμε να το αμφισβητήσουμε!

Και ενώ γενικά –και σε προσωπικό επίπεδο-, πάντα εμπιστεύομαι τις γυναίκες αυτές, όσον αφορά την μόδα και γενικά τα μαθήματα στιλ που μπορεί να προσφέρουν μέσα από τις εμφανίσεις τους, σε κάποια πράγματα βάζουμε ένα στοπ.

Ο/Η καθένας/μια από εμάς πρέπει να φιλτράρουμε όλα όσα διαβάζουμε γενικά (είτε αφορά την Μόδα-Ομορφιά και γενικά τα πάντα) και ό,τι τεστάρουμε με το στιλ μας να υπάρχει πάντα ένα «κομμάτι» από εμάς σε αυτό.

Όσο λοιπόν, κι αν λατρεύουμε το στιλ των Γαλλίδων, σε κάποιες περιπτώσεις διαφωνούμε. Για παράδειγμα είναι 3 αξεσουάρ που δεν θα δεις τις (περισσότερες τουλάχιστον) Γαλλίδες να φορούν. Ίσως θεωρούν ότι δεν στερούν του θηλυκού και κομψού τους στιλ. Ποιος ξέρει;

Το πώς και γιατί… Παρακάτω!

Χειμωνιάτικα μποτάκια

https://www.instagram.com/p/BrdxAdCgY1S/

Ίσως να είναι λίγο «χοντροκομμένα» για το στιλ τους, παρόλα αυτά, ένα ζευγάρι, ζεστά χειμωνιάτικα μποτάκια είναι απαραίτητα. Συνδύασέ τα με ένα statement καλσόν ή με ένα λεοπάρ παλτό για περισσότερο glam.

Κάλτσες με σχέδια

https://www.instagram.com/p/BrkyjBpjNMm/

Όλοι φοράμε κάλτσες, αλλά οι Γαλλίδες προτιμούν τις μονόχρωμες μαύρες, γκρι ή μπλε οι οποίες δεν φαίνονται πάντα μέσα από τα ρούχα τους. Παρόλα αυτά, ένα ζευγάρι κάλτσες μπορούν να είναι πολύ εντυπωσιακές και να δώσουν έξτρα πόντους στιλ και θηλυκότητας, αν είναι από το κατάλληλο υλικό (βλ. διάφανες, σατέν, βινύλ, δαντέλα κτλ). Αυτά τα υφάσματα είναι άκρως στιλάτα και chic!

Λευκή τσάντα

https://www.instagram.com/p/BkKX1MeAlPS/

Ίσως ο λόγος που δεν τις φορούν είναι επειδή λερώνουν εύκολα, γι’ αυτό και επενδύουν σε μαύρες, δερμάτινες τσάντες. Παρόλα αυτά, μια statement, λευκή τσάντα ξεφεύγει από τα τετριμμένα και κάνει τις εμφανίσεις να ξεχωρίζουν.

Σημαντική σημείωση: Φυσικά όλα τα παραπάνω δεν είναι κανόνας. Επειδή, κάποιες Γαλλίδες μπορείς να μην φοράνε τα παραπάνω δεν σημαίνει ότι όλες οι Γαλλίδες δεν φοράνε αυτά τα αξεσουάρ. Τα παραπάνω είναι από ανεπίσημες έρευνες που έχουν γίνει μέσω διάφορων sites, blogs αλλά και δικών μας παρατηρήσεων.

Κεντρική φωτό: Instagram @ violette_fr

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.