Skip to main content

ΜΟΔΑ

Βασίλης Ζούλιας: "Όλες οι Πρώτες Κυρίες..."

Ωδή του γνωστού σχεδιαστή στο στυλ της Μαρέβα


Ρόμυ Μελάνι

Ωδή του γνωστού σχεδιαστή στο στυλ της Μαρέβα

"...μετά την Αμαλία Μεγαπάνου ήταν κάτω του μετρίου"

Με ένα αναλυτικό ποστ στο Instagram, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας εκθειάζει το στυλ της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, η οποία σε κάθε της εμφάνιση δίπλα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κλέβει την παράσταση με τις ενδυματολογικές της επιλογές.
Ο Βασίλης Ζούλιας ανέβασε μία φωτογραφία του τότε πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή με την σύζυγό του Αμαλία Μεγαπάνου και δίπλα μία φωτογραφία της Μαρέβας Μητσοτάκη και του συζύγου της.
Με αυτόν τον τρόπο, ο σχεδιαστής υποστήριξε ότι τα τελευταία 60 χρόνια, από την εποχή, δηλαδή, της Αμαλίας Μεγαπάνου, δεν έχει υπάρξει κάποια Πρώτη Κυρία που να ξεχώριζε για το προσωπικό της στυλ.

https://www.instagram.com/p/B1f8x8qImE8/

Πιο συγκεκριμένα, το ποστ του στυλίστα γράφει:
"Λοιπόν...η @marevagrabowskimitsotaki είναι η πρώτη.... πρώτη κυρία που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το ανεπιτήδευτο, cool, φρέσκο και εντελώς προσωπικό στυλ της μετά την Αμαλία Μεγαπάνου που ίσως ήταν και η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να επισκιάσει την Τζακυ Κένεντυ όταν φωτογραφήθηκαν μαζί στην επίσκεψη των Κένεντυ στην Ελλάδα όπου η Αμαλία φορούσε το συγκεκριμένο φόρεμα του Jean Desses και η Τζακυ ήταν ντυμένη από τον Oleg Cassini.
Μετά την Αμαλία το χάος θα έλεγε κανείς ...

aaaaaaaamegapa.jpeg

Oλες οι πρώτες Κυρίες μετά απ’ αυτήν ήταν κάτω του μετρίου όσον αφορά την προσωπική άποψη και κυρίως το προσωπικό στυλ...
Kάτι που δεν αλλάζει ακόμη και με 1000 στυλίστες και συμβούλους ...γιατί το στυλ όπως όλοι γνωρίζουμε ούτε αγοράζεται ούτε το σπουδάζει κάποιος.
Το έχεις η δεν το έχεις ...
Αυτές οι δυο πρώτες κυρίες το έχουν και παρακαλώ μην αρχίσετε τις συγκρίσεις γιατί αυτός δεν είναι ο λόγος του ποστ.
Έχουμε δει πολλά...μέσα στα σχεδόν 60 χρονιά από την Μεγαπάνου και μετά...μέχρι που εμφανίστηκε η Μαρέβα σαν breath of fresh air στο προεδρικό...and that’s her big credit...
Εννοείται ότι τα γράφω όλα αυτά γιατί πέσατε σαν κοράκια για την εμφάνιση της Μαρέβας στην Γαλλία ...αισθάνθηκα ότι έπρεπε να εξηγήσω κάποια πράγματα όπως μόνο εγώ μπορώ και οποίος κατάλαβε κατάλαβε... η Μαρέβα έχει στυλ και άποψη τελεία και παύλα ...και όχι μόνον...αλλά σήμερα για αυτό μιλάμε εδώ...
Και αυτο είναι πολύ πιο σημαντικό από μια πετυχημένη η όχι εμφάνιση....
#αυταταολιγα #very2020firstlady"

Βέβαια είναι γνωστή η φιλία του σχεδιαστή με την σύζυγο του πρωθυπουργού...

aaaaaaaazouins.jpg

Mε repost και σχολιασμό με υπονοούμενο μπήκε στον χορό και  η Κατερίνα Γκαγκάκη: “Θα συμφωνήσω απόλυτα με το  post του @vzoulias. Κατανοώ ότι σε μία δημοκρατική συνθήκη έχουμε όλοι δικαίωμα κατάθεσης άποψης, αλλά προσωπικά εκτιμώ και σέβομαι την παιδεία και το υψηλό επίπεδο σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας και της ζωής μας. Και η αισθητική βασίζεται στην παιδεία και γνώση".
https://www.instagram.com/p/B1gDPsEIDa1/

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.