Skip to main content

ΜΟΔΑ

THE ARTPIT COLLECTION

Το Dove μας προσκάλεσε σε μια μοναδική έκθεση φωτογραφίας δείχνοντας ότι η ομορφιά κρύβεται παντού!



Το Dove μας προσκάλεσε σε μια μοναδική έκθεση φωτογραφίας δείχνοντας ότι η ομορφιά κρύβεται παντού!

Μία πολύ διαφορετική έκθεση φωτογραφίας διοργανώθηκε από το Dove στον εκθεσιακό χώρο του μετρό Συντάγματος στις 1, 2 και 3 Ιουλίου. Ο σκοπός της; Να ανακαλύψουμε ότι η ομορφιά κρύβεται παντού και ότι σε μία πραγματικότητα που η αγάπη για την εικόνα είναι πιο ισχυρή από ποτέ, εμείς οφείλουμε να βάζουμε πρώτη την αγάπη για το σώμα μας!

dove_grid

Για την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “The Artpit Collection”, 8 καταξιωμένοι Έλληνες φωτογράφοι ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Dove, δημιουργώντας έργα που αναδεικνύουν την γυναικεία μασχάλη, μέσα από την ξεχωριστή καλλιτεχνική τους ματιά. Σκοπός ήταν να φέρουν ένα βήμα πιο μπροστά στη συνείδησή μας αυτό το τόσο παρεξηγημένο και παραμελημένο σημείο του σώματος και να μας κάνουν να ανακαλύψουμε τις ιστορίες που έχει να μας πει.

Με την πρωτοβουλία αυτή, το Dove, ως υπέρμαχος της αληθινής ομορφιάς, θέλησε να ανοίξει τον διάλογο και τον δρόμο προς την πραγματική φροντίδα! Εμπνέοντας μέσα από δυνατές εικόνες όλες τις γυναίκες να αποδεχτούν την ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης τους, όπως είναι ή όπως επιλέγουν να είναι, το Dove μας καλεί να αφήσουμε πίσω μας ταμπού και περιορισμούς και να αγαπήσουμε αυτό το σημείο!

Σύμμαχος σε αυτή την «αλλαγή» είναι η αγαπημένη σειρά αποσμητικών Dove, που μας προσκαλεί να γνωρίσουμε τη σύνθεσή της και να απολαύσουμε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας, περιποίησης και προστασίας. Χάρη στα πλούσια ενυδατικά στοιχεία της σειράς, η περιοχή της μασχάλης διατηρείται απαλή, για να νιώθουμε πιο άνετες και απελευθερωμένες από ποτέ!

Συμμετέχοντες Φωτογράφοι: Ιωάννα Ανδρεοπούλου – Κοσμάς Κουμιανός – Μαρία Κουτρουμπή – Νικόλας Μάστορας – Αιμιλία Μπαλάσκα – Κώστας Πήττας – Μαρία Σιόρμπα – Κλεοπάτρα Χαρίτου

Εικαστική Επιμέλεια: M art │Επιμέλεια έκθεσης: Ευγενία Μανωλιουδάκη, Ηλίας Καμπουράκης

Στο σώμα δεν υπάρχουν όμορφα και άσχημα σημεία.

Υπάρχουν μόνο εκείνα που λατρεύουμε ήδη και αυτά που δεν έχουμε ακόμα ανακαλύψει.

 #Dove #TheArtpitCollection #LetsChangeBeauty

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 26/2έως 3/3/24

Αφήστε τη λογική να κυριαρχήσει και να σας δείξει το μονοπάτι της επιτυχίας

ΣΙΝΕΜΑ

Το Avatar: The Last Airbender αποκτά το τελικό του trailer και δεν βλέπουμε την ώρα

Η νέα υπερπαραγωγή του Netflix ήρθε στις οθόνες μας±

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Χωρίς ψωμί «σάντουιτς» με μπέικον, αυγά και τυρί

Μια εύκολη και νόστιμη ιδέα για πρωινό που θα κάνει την έκπληξη

Η χρήση του αυγού αντί για ψωμί σε αυτό το κλασικό σάντουιτς πρωινού είναι μια αληθινή ιδιοφυή κίνηση. Φορτώσαμε τα δικά μας με μπέικον, τσένταρ και αβοκάντο, αλλά πειραματιστείτε με μερικές από τις δικές σας αγαπημένες προτιμήσεις για τη γέμιση! Το λουκάνικο και η γραβιέρα θα ήταν επίσης εξαιρετικές επιλογές! Φυσικά, αν εξακολουθείτε να λαχταράτε ένα σπιτικό κουλούρι ή φέτα ψωμιού, δεν θα σας κατηγορούσαμε!

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ:

1 μερίδα

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:

10 λεπτά

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:

15 λεπτά

CAL/SERV:

462

Συστατικά

2 μεγάλα αυγά

2 κ.σ. νερό

1/2 αβοκάντο, ελαφρώς πολτοποιημένο

1 φέτα ψημένο μπέικον, κομμένη στη μέση

1/4 γ. τριμμένο τσένταρ

Εκτέλεση

Βήμα 1

Σε ένα μέτριο αντικολλητικό τηγάνι, τοποθετήστε δύο καπάκια βάζων (αφαιρέστε το κέντρο) ή δύο στρογγυλές αντικολλητικές θήκες για αυγό. Ψεκάστε ολόκληρο το τηγάνι με μαγειρικό σπρέι και τοποθετήστε το σε μέτρια φωτιά. Σπάστε τα αυγά στο κέντρο των καπακιών και χτυπήστε ελαφρά με ένα πιρούνι για να σπάσει ο κρόκος.

Βήμα 2

Ρίξτε νερό γύρω από τα καπάκια και καλύψτε το τηγάνι. Μαγειρέψτε, αφήνοντας τα αυγά να βράσουν στον ατμό, μέχρι να ψηθούν τα ασπράδια, περίπου 3 λεπτά. Αφαιρέστε το καπάκι και καλύψτε από πάνω το ένα αυγό με τσένταρ. Μαγειρέψτε μέχρι να λιώσει ελαφρώς το τυρί, περίπου 1 λεπτό ακόμα.

Βήμα 3

Αναποδογυρίζουμε το αυγό χωρίς τυρί σε ένα πιάτο. Συμπληρώστε με πουρέ αβοκάντο και μαγειρεμένο μπέικον. Τοποθετήστε από πάνω το άλλο αυγό, με το τυρί προς τα κάτω.

Χωρίς ψωμί «σάντουιτς» με μπέικον, αυγά και τυρί (botrini.gr)