Skip to main content

ΜΟΔΑ

Zώδια Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου

Αρκετά ευνοημένη θα είναι η δημιουργικότητα και η γόνιμη φαντασία σας


Άντα Λεούση

Αρκετά ευνοημένη θα είναι η δημιουργικότητα και η γόνιμη φαντασία σας

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να έχετε τεντωμένες τις κεραίες σας ώστε να επιλέξετε σωστά τους ανθρώπους που σας ταιριάζουν και να μην εμπλέξετε τις επαγγελματικές σας καταστάσεις με τις προσωπικές σας σχέσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί περισσότερο σε ελεύθερες σχέσεις, περαστικούς έρωτες ή δεσμούς, αλλά όπως και να έχει θα έχετε πολλές επιτυχίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι δεσμευμένοι θα εκδηλώσετε με κάθε ευκαιρία την περίεργη επιφυλακτικότητά σας και θα προβείτε για άλλη μια φορά σε ένα ξεκαθάρισμα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη διαιωνίζετε λάθη του παρελθόντος και μην κάνετε αναίτιες επαναστάσεις για να καταλάβει ο σύντροφός σας τι είναι αυτό που ψάχνετε.

 

ΛΕΩΝ: Ξέρετε καλά τι θέλετε, αλλά έχετε την εντύπωση ότι δεν μπορείτε να το βρείτε εκεί που είστε. Είστε αποφασισμένοι αντί να προσαρμοστείτε εσείς στις καταστάσεις, να τις προσαρμόσετε στα μέτρα σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το πρόβλημα που έχετε στη σχέση σας είναι οι άνθρωποι που επηρεάζουν τον σύντροφό σας. Μην τον προκαλείτε με ανυπόστατες ζήλιες και σταματήστε να ελέγχετε κάθε κίνησή του.

 

ΖΥΓΟΣ: Αρκετά ευνοημένη θα είναι η δημιουργικότητα και η γόνιμη φαντασία σας. Δεν πειράζει αν χρειαστεί να απορρίψετε ορισμένες παλιές μεθόδους, όταν οι νέες «συνταγές» είναι πιο χρήσιμες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη διπλωματία σας και αποφύγετε τις διενέξεις με τους γύρω σας. Αυξάνεται η διπλωματία σας δημιουργώντας καινούριες βάσεις για τις επαφές με τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να κερδίσετε την ηρεμία στον χώρο σας πρέπει να πείσετε και όχι να επιβληθείτε. Συγκρατήστε την επιθετικότητά σας και διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε οτιδήποτε θεωρείτε ωφέλιμο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στη σχέση που έχετε με τον σύντροφό σας φροντίστε να μη φτάνετε στα άκρα. Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά και κριτικές και σύντομα αυτή σας η στάση θα εκτιμηθεί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν ελέγξετε τις κυριαρχικές τάσεις που σας χαρακτηρίζουν όλα θα πάνε καλά. Ακόμα και όταν δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από υποχρεώσεις, αξίζει τον κόπο να τις αντιμετωπίσετε με διαφορετικό πνεύμα.

 

ΙΧΘΥΣ: Απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις, κάντε δυναμικές ανακατατάξεις και δώστε στη ζωή σας μια διαφορετική ποιότητα. Ξεπεράστε μια επαγγελματική δυσκολία και προχωρήστε ακάθεκτοι.

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Kate Beckinsale: New look με πλατινέ ξανθό καρέ!

 Η διάσημη ηθοποιός άλλαξε hairlook και είναι πραγματικά αγνώριστη! 

CELEBS

Bradley Cooper: Άνοιξε καντίνα και νυν και πρώην είναι στο πλευρό του

Irina Shayk και Gigi Hadid στηρίζουν το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα

SELF-LOVE

10 self-love resolutions για τη νέα χρονιά

Η νέα χρονιά θα είναι και η χρονιά σου αναφορικά με τη φροντίδα και την εστίαση στον εαυτό σου.