Οι κορυφαίες fashion influencers απογειώνουν το athleisure style

Αθλητικά items και στις επίσημες εμφανίσεις τους

Τόνια Τζαφέρη

 

Ήταν πάντα το ζητούμενο η άνεση από μια εμφάνιση. Και όσο η γυναικεία φύση απελευθερώνεται τόσο ενισχύεται από την μόδα, η τάση των άνετων ρούχων αλλά ταυτόχρονα κολακευτικών και μοντέρνων. Ξέρω ότι μπορεί να ανυπομονείς για την στιγμή που θα βάλεις ξανά τα glam σύνολά σου και ψηλοτάκουνα παπούτσια, όμως για την ώρα οι τάσεις της εποχής δείχνουν πως το αθλητικό στιλ είναι αυτό που θα μας απασχολήσει.

Μαζί με τα γεγονότα της πανδημίας έρχονται και οι αλλαγές στην καθημερινότητα μας και κατ’ επέκταση τον τρόπο που κυκλοφορούμε και ντυνόμαστε. Τα άνετα ρούχα της καραντίνας, μας ακολουθούν στις εξόδους μας συνδυασμένα με τους πιο απίθανους συνδυασμούς, που ποτέ έως σήμερα δεν είχαμε σκεφτεί. Βiker shorts με σακάκια, κολάν συνδυασμένα με παλτό και luxurious τσάντες, καθώς επίσης και τα hyperbeast παπούτσια και αξεσουάρ, έχουν αγαπηθεί όσο ποτέ και φοριούνται non stop, προσδίδοντας σου άλλη αισθητική και στιλ.

Και επειδή η έμπνευση σε ότι έχει να κάνει με μόδα και στιλ, είναι στοιχείο κλειδί, παρακάτω έχουμε συλλέξει κάποιες από τις πιο πρόσφατες athleisure εμφανίσεις κορυφαίων influencers, προκειμένου να πάρεις μια γεύση από σύγχρονο και athleisure στιλ της εποχής.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares