Skip to main content

ATHLEISURE

Πώς να αναβαθμίσεις το athleisure street style σου

Τα Hyperbeast κομμάτια μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι



Δεν υπάρχει πιο beat στιλ από το athleisure, το οποίο με τις νέες συνθήκες που επέβαλλε η πανδημία ήρθε να εδραιωθεί στις προτιμήσεις του νεανικού (και όχι μόνο) κοινού. Τα τελευταία χρόνια βρισκόταν ήδη στο προσκήνιο, με ολοένα και περισσότερα luxurious brands να λανσάρουν αθλητικά κομμάτια τα οποία γίνονταν ανάρπαστα παγκοσμίως.


Η άνεση αλλά και τα ‘’effortless vibes’’ είναι το ζητούμενο σε κάθε εμφάνιση. Το σύγχρονο αθλητικό στιλ δεν έχει πλέον κανόνες. Δεν ήταν λίγες οι φορές, όπου είδαμε αθλητικά  ρούχα συνδυασμένα με glam και office style κομμάτια. Μη διστάσεις επομένως να δοκιμάσεις τα άνετα ρούχα σου, όπως για παράδειγμα τα φούτερ ή το κολάν σου, ακόμη και με σακάκια είτε φούστες. Και αν αυτό δεν σου ακούγεται τόσο ελκυστικός συνδυασμός, οι παρακάτω φωτογραφίες σίγουρα θα σε πείσουν, πως το μέλλον της φετινής σεζόν θα έχει πλούσιες δόσεις από αθλητικό street style μαζί με πιο επίσημα ρούχα.



Τέλος το στοιχείο που σίγουρα θα κάνει την εμφάνιση σου να ξεχωρίσει και να την αναβαθμίσει, είναι τα πολυσυζητημένα ‘’hyperbeast ‘’ κομμάτια και αξεσουάρ. Bucket hats, bomber jackets, chunky αθλητικά παπούτσια, waist bags και πολυτελείς εταιρείες με αθλητικά ρούχα θα είναι οι σύμμαχοι σου για τις πιο εντυπωσιακές και μοντέρνες εμφανίσεις της σεζόν.

      



 

Διαβάστε επίσης

ATHLEISURE

5 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια που θα φοράς non stop την άνοιξη

Άνετα, όμορφα και με υπέροχο πάτημα για το πόδι

ATHLEISURE

Αυτά είναι τα sneakers που έχουν κλέψει την καρδιά διάσημων γυναικών

Κομψά, πρακτικά, ταιριάζουν με όλα και είναι ιδανικά για τις καθημερινές εμφανίσεις

ATHLEISURE

Yoga lovers: 4 αθλητικά κομμάτια για απόλυτη άνεση

Σε υπέροχα χρώματα και σχέδια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός