Skip to main content

ATHLEISURE

Athleisure Sexy: Αυτό είναι το αγαπημένο στιλ των διάσημων μοντέλων και celebrities

Effortless χαρακτήρας και sexy κομμάτια δημιουργούν τον ιδανικό συνδυασμό



 

Τις βλέπεις να κυκλοφορούν στους δρόμους των Μεγαλουπόλεων ακολουθούμενες από φωτογράφους και θαυμαστές, για μόνο ένα κλικ. Φορώντας ένα loose παντελόνι και crop tops. Άλλες φορές με δερμάτινα items και ροκ χαρακτήρα αποσπώντας τα βλέμματα όλων. Mικροσκοπικά μαύρα φορέματα με jean jackets και ψηλές μπότες επίσης από τα κομμάτια κλειδιά. Ενώ τέλος δεν μπορούμε παρά να σταθούμε στο πόσο sexy μπορεί να φορεθεί ένα κοστούμι.

 

 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως τα διάσημα μοντέλα όταν πρόκειται για castings επιλέγουν athleisure και ταυτόχρονα sexy κομμάτια. Ο απόλυτα νεανικός συνδυασμός και στιλ, είναι αυτός. Πώς μπορείς να τον επιτύχεις όμως; Και τι πρέπει να προσέξεις προκειμένου το αποτέλεσμα να είναι όσο πιο κολακευτικό γίνεται; Βρήκαμε κάποιες από τις καλύτερες casual/sexy εμφανίσεις και δεν σου κρύβουμε, πως ανυπομονούμε να βάλουμε την δική μας προσωπική αισθητική και να τις κάνουμε recreate. Το μαύρο χρώμα και τα μίνιμαλ κομμάτια είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι, ενώ το μυστικό για την επιτυχία ενός active/sexy look κρύβεται στους συνδυασμούς.

 

  

Νοte: Μπορείς να αναδείξεις το σημείο του σώματος σου με το οποίο αισθάνεσαι περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είτε αυτό είναι οι ώμοι σου, τα πόδια ή κοιλιά. Ωστόσο προτιμότερο θα ήταν να αναδεικνύεις ένα και μόνο σημείο στην κάθε σου εμφάνιση, προκειμένου να αποφύγεις τις υπερβολές και ένα όχι και τόσο κομψό αποτέλεσμα.

     

Note: Τα αξεσουάρ στις συγκεκριμένες εμφανίσεις έχουν κυρίαρχο και πρωταγωνιστικό ρόλο. Μιας και το σύνολο είναι casual, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να επιλέξεις τα κατάλληλα αξεσουάρ προκειμένου να μην φανεί basic και βαρετό. Στην προκειμένη περίπτωση ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου θα είναι ιδανική επιλογή. 

             

Νote: Τέλος αν επιλέξεις χρώμα, προτίμησε τις total εμφανίσεις για ένα αποτέλεσμα πιο ομοιόμορφο και εντυπωσιακό. Πολλές φορές οι συνδυασμοί πολλών χρωμάτων μπορεί να μπερδέψουν. Keep it simple. 

πηγή φωτογραφιών: pinterest       

 

 

Διαβάστε επίσης

ATHLEISURE

5 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια που θα φοράς non stop την άνοιξη

Άνετα, όμορφα και με υπέροχο πάτημα για το πόδι

ATHLEISURE

Αυτά είναι τα sneakers που έχουν κλέψει την καρδιά διάσημων γυναικών

Κομψά, πρακτικά, ταιριάζουν με όλα και είναι ιδανικά για τις καθημερινές εμφανίσεις

ATHLEISURE

Yoga lovers: 4 αθλητικά κομμάτια για απόλυτη άνεση

Σε υπέροχα χρώματα και σχέδια

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Η Gigi Hadid λάνσαρε το πιο ρομαντικό μανικιούρ στο Met Gala 2024

Όλα παίζονται στις λεπτομέρειες.

CELEBS

Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη - «Έφυγε» αγαπημένο της πρόσωπο

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας κι υποψήφιας ευρωβουλευτή

FASHION RADAR

10 hot εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2024

Άλλωστε είναι το πιο σημαντικό κόκκινο χαλί της χρονιάς