Skip to main content

ATHLEISURE

Ποια sneakers να επιλέξω για την φετινή φθινοπωρινή σεζόν;

Chunky, athleisure ή edgy;



 

Άνεση. Το κυρίαρχο ζητούμενο των καιρών από μια εμφάνιση.
Και η άνεση ξεκινάει πάντα από τα πόδια. Και πιο συγκεκριμένα από τα παπούτσια. Κανένα ζευγάρι παπουτσιών, όσο και αν μας αρέσει… δεν γίνεται αγαπημένο αν μας δυσκολεύει στο περπάτημα και δεν μας προσδίδει αυτοπεποίθηση και σταθερό βήμα.

Η πανδημία ήρθε και απογείωσε το athleisure στιλ. Και φυσικά τα sneakers πρωταγωνίστησαν. Και όσο ο χειμώνας πλησιάζει, τόσο περισσότερο θα επιλέγουμε ένα άνετο ζευγάρι αθλητικών, το οποίο όμως θα μας προσφέρει εκτός από τα παραπάνω… στιλ και ευκολοσυνδύαστες επιλογές. Ποια είναι τα sneakers που πρωταγωνιστούν; Αλλά και πως μπορούμε να τα συνδυάζουμε με όλα;

Η απάντηση είναι πως ανάλογα με τις τάσεις και το στιλ που έχεις, επιλέγεις και το αντίστοιχο ζευγάρι αθλητικών. Αν για παράδειγμα, το ‘’πνεύμα σου’’ είναι edgy, ατίθασο, νεανικό με ροκ chic επιρροές… τότε η κατάλληλη επιλογή δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από ένα ζευγάρι vans sneakers. ‘’Cool vibes’’ και αμερικανικές επιρροές, μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά με τα πάντα. Από κομψά και αέρινα φορέματα με δερμάτινα τζάκετς, εως επίσημα κοστούμια και office παντελόνια. Άσε την φαντασία σου ελεύθερη και μη διστάσεις να τα δοκιμάσεις με διάφορα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

Αν από την άλλη είσαι κορίτσι που της αρέσει η διαχρονική αισθητική και τα κλασσικά μοτίβα, τότε τα plain white sneakers θα είναι η επιλογή που θα λατρέψεις και θα φοράς σε κάθε πρωινή σου βόλτα.

 

 

 

Για τα chunky sneakers εξακολουθούν να αποτελούν μεγάλη τάση και φέτος. Τα κορίτσια της Νέας Υόρκης με τίποτα δεν τα αποχωρίζονται ακόμη και σε βραδινές τους βόλτες, δίνοντας τους εναλλακτικό και σύγχρονο στιλ.


Απο την φετινή λίστα δεν θα μπορούσαν να λείψουν και αθλητικά όπως αυτά της εταιρείας New Balance, τα οποία αγαπήθηκαν πολύ από διάσημες influencers, κατακτώντας το κοινό για τα ''athleisure vibes'' και τον μίνιμαλ χαρακτήρα τους.

 

Τέλος, ένα all time classic ζευγάρι αθλητικών παπουτσιών, όπως τα super star  από Adidas, θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση.

 

πηγή φωτογραφιών: pinterest

 

 

Διαβάστε επίσης

ATHLEISURE

5 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια που θα φοράς non stop την άνοιξη

Άνετα, όμορφα και με υπέροχο πάτημα για το πόδι

ATHLEISURE

Αυτά είναι τα sneakers που έχουν κλέψει την καρδιά διάσημων γυναικών

Κομψά, πρακτικά, ταιριάζουν με όλα και είναι ιδανικά για τις καθημερινές εμφανίσεις

ATHLEISURE

Yoga lovers: 4 αθλητικά κομμάτια για απόλυτη άνεση

Σε υπέροχα χρώματα και σχέδια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του