Skip to main content

ATHLEISURE

Η νέα sporty chic συλλογή από Celine που έγινε viral

Νεανικό comfort style χωρίς να χάνει την θηλυκότητα του



 

Ψηφιακή η νέα συλλογή για το 2021 από τον οίκο Celine. Το αποτέλεσμα όμως παρότι ψηφιακό, αρκούσε για να κατακτήσει το ενδιαφέρον και τις προτιμήσεις των πιο σύγχρονων γυναικών που γνωρίζουν καλά από μόδα. Η πασαρέλα με τις νέες δημιουργίες του καλλιτεχνικού διευθυντή Hedi Slimane, έγινε μέσα στο στάδιο Louis II στο Μονακό την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου. Ο Slimane μάλιστα, εκτός από την δημιουργία των ρούχων και το styling των μοντέλων, ανέλαβε και τη σκηνοθεσία της παρουσίασης!

Την συγκεκριμένη συλλογή την έχουμε ήδη ξεχωρίσει. Ανταποκρίνεται ιδανικά στις ανάγκες της εποχής, προσφέροντας μας άνεση και ταυτόχρονα μοντέρνο χαρακτήρα.

Η νεανική street style ένδυση και η κουλτούρα του hip-hop και της rap μπαίνουν στο μικροσκόπιο του σχεδιαστή, και το sporty chic γίνεται το κυρίαρχο συστατικό που μας ενθουσιάζει. Δεν απουσιάζουν βεβαία κομμάτια όπως blazers, pussy - bows πουκάμισα και μπλούζες, αναμειγνύοντας ιδανικά την μπουρζουά αισθητική του οίκου με το σύγχρονο στιλ.

Το ενδιαφέρον μας στη νέα συλλογή, κερδίζουν  και τα camo vest, hoodies, σορτς, καπέλα τζόκεϊ και bomber jackets. Sporty κομμάτια με ρομαντικά φορέματα ή γυαλιστερά υφάσματα, με αυστηρά σακάκια, δερμάτινες και κομψές τσάντες προσφέρουν looks ιδανικά για γυναίκες που λατρεύουν τη μίξη αθλητικού ύφους με city-chic στοιχεία, ένα στιλ που ανέδειξαν σε κυρίαρχο με τις εμφανίσεις τους celebrities όπως οι αδερφές Hadid, Beyonce, η Rihanna, η Kendall Jenner και πολλές ακόμη!

 

 

 

 

O οίκος κατάφερε να απογειώσει το νεανικό comfort style, συνδυασμένο με τα απαραίτητα στοιχεία έτσι ώστε να μην χάνει την τη θηλυκότητα του.

Δες, πατώντας εδώ το video από την παρουσίαση της συλλογής Celine:

 

Διαβάστε επίσης

ATHLEISURE

5 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια που θα φοράς non stop την άνοιξη

Άνετα, όμορφα και με υπέροχο πάτημα για το πόδι

ATHLEISURE

Αυτά είναι τα sneakers που έχουν κλέψει την καρδιά διάσημων γυναικών

Κομψά, πρακτικά, ταιριάζουν με όλα και είναι ιδανικά για τις καθημερινές εμφανίσεις

ATHLEISURE

Yoga lovers: 4 αθλητικά κομμάτια για απόλυτη άνεση

Σε υπέροχα χρώματα και σχέδια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός