Skip to main content

ATHLEISURE

Tα Dos και τα Don’ts για το απόλυτα επιτυχημένο athleisure στιλ

Mεταμόρφωσε ολοκληρωτικά την sporty chic εμφάνιση σου



To φαινόμενο της καραντίνας επιστρέφει για μια ακόμη φορά και μαζί της, το αθλητικό στιλ έρχεται και πάλι στην πρώτη γραμμή. Αθλητικά ρούχα παντού! Στο σπίτι, στην βόλτα, στην γυμναστική… και γενικότερα σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας μας, έρχονται και πάλι να μας συνοδέψουν.

 

 

Η χρονιά του 2020 θα μπορούσαμε να πούμε ξεκάθαρα, πως είναι η χρονιά της άνεσης όσον αφορά τα ρούχα. Άνεση αλλά ταυτόχρονα και στιλ είναι αυτό το οποίο προσπαθούν να επιτύχουν οι διασημότερες stylists και έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους. Το αποτέλεσμα, σίγουρα τις δικαιώνει, αφού βλέπουμε outfits να γίνονται viral και να λατρεύονται από το ευρύτερο κοινό. Ωστόσο στις αθλητικές εμφανίσεις, δεν είναι μόνο τα σύγχρονα αθλητικά ρούχα που κάνουν την διαφορά, αλλά οι συνδυασμοί. Οι συνδυασμοί άνετων ρούχων γυμναστικής, με πιο κομψά κομμάτια όπως σακάκια και πουκάμισα. Το αποτέλεσμα είναι τόσο σύγχρονο, νεανικό και θυμίζει street style μόδα, γι’ αυτό και έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στον κόσμο της μόδας. Μπορεί όμως να έχει και ‘’κινδύνους’’, αφού δυο τόσο αταίριαστα στιλ, (το αθλητικό και το πιο κομψό), να μην ‘’δένουν’’ ομοιόμορφα.


Παρακάτω θα δούμε κάποια πολύ χρήσιμα Dos και Don’ts, δηλαδή ναι ή όχι, για να έχουμε όσο το δυνατόν πιο μοντέρνο και σύγχρονο αποτέλεσμα!

ΝΑΙ στα mix and match: Οι συνδυασμοί είναι το σημαντικότερο στοιχείο που πρέπει να δώσεις έμφαση στο συγκεκριμένο στιλ. Δοκίμασε πάρα πολλούς μέχρι να βρεις εκείνους που θα εντυπωσιάσουν και θα σου ταιριάζουν καλύτερα. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σταθείς μπροστά στον καθρέφτη, δοκίμασε φόρμες και  hoodies με το αγαπημένο σου παλτό, σακάκια και πουκάμισα με κολάν και baseball καπέλα, αθλητικά σύνολα με την αγαπημένη σου chic τσάντα…

ΝΑΙ στα αθλητικά παπούτσια. Τα chic στοιχεία που θα προσθέσεις στην εμφάνιση σου, ας μην είναι τακούνια ή loafers. Προτίμησε τα αγαπημένα σου sneakers για άνεση και casual στιλ από το πρωί έως το βράδυ.

ΟΧΙ στους αταίριαστους χρωματικούς συνδυασμούς. Τα αθλητικά μας ρούχα συνηθίζεται να έχουν pop και έντονα χρώματα. Γι’ αυτό προτίμησε να τα ταιριάξεις με πιο basic και γήινες αποχρώσεις για πιο ομοιόμορφο στιλ.

 

 

ΝΑΙ στα αξεσουάρ. Ένα ακόμη σημείο που θα μεταμορφώσει ολοκληρωτικά την sporty chic εμφάνιση σου, είναι φυσικά τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ. Μη διστάσεις να φορέσεις τα αγαπημένα σου  statement σκουλαρίκια, με φούτερ και κλασσικό baseball καπέλο! Σίγουρα εντυπωσιάζει δίνοντας σου, ξεχωριστό και πολύ μοντέρνο χαρακτήρα.

ΟΧΙ στα vintage αθλητικά ρούχα. Για να καταφέρεις να έχεις ένα σωστό αποτέλεσμα, θα πρέπει τα αθλητικά κομμάτια που έχεις επιλέξει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, με ομοιόμορφα υφάσματα που θα κολακεύουν το σώμα σου, έτσι ώστε να ταιριάξουν και με τα πιο επίσημα στοιχεία που θα προσθέσεις!

 

Διαβάστε επίσης

ATHLEISURE

5 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια που θα φοράς non stop την άνοιξη

Άνετα, όμορφα και με υπέροχο πάτημα για το πόδι

ATHLEISURE

Αυτά είναι τα sneakers που έχουν κλέψει την καρδιά διάσημων γυναικών

Κομψά, πρακτικά, ταιριάζουν με όλα και είναι ιδανικά για τις καθημερινές εμφανίσεις

ATHLEISURE

Yoga lovers: 4 αθλητικά κομμάτια για απόλυτη άνεση

Σε υπέροχα χρώματα και σχέδια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός