Skip to main content

ATHLEISURE

Όταν η καραντίνα δημιουργεί σέξι fashion τάσεις για το σπίτι

Catsuits για καλλίγραμμο σώμα και ελευθερία κινήσεων 



 

Tο Ιnstagram feed μας έχει γεμίσει με στιλάτα loungewear, φόρμες, κολάν, αλλά και ρούχα, που υπό κανονικές συνθήκες θα φορούσαμε σε μια συνεδρία yoga ή στο γυμναστήριο. Sleek sets, εφαρμοστά αθλητικά ρούχα, κορμάκια και άνετες φόρμες πρωταγωνιστούν, όπως επίσης και cozy πλεκτά σύνολα σε γήινες αποχρώσεις, τα οποία φορούν non stop οι πιο ενημερωμένες fashion insiders.

To athleisure style είναι πιο ισχυρό από ποτέ και αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει ακόμα μία ιδιαίτερη τάση. Και αυτή δεν είναι άλλη, από τα catsuits. Ναι σωστά κατάλαβες, είναι αυτές οι ολόσωμες εφαρμοστές φόρμες, που δίνουν την πιο καλλίγραμμη όψη στο σώμα σου, σμιλεύουν και εφαρμόζουν τέλεια επάνω μας.

Συνδυάζουν ουσιαστικά, την άνεση των bodies και leggings με την λειτουργικότητα των jumpsuits και σε πολλές περιπτώσεις την εφαρμογή των shapewear. Αγκαλιάζουν τις καμπύλες και το σώμα σου, προσφέροντας σου άνεση και ελευθερία κινήσεων. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα, που η Kim Kardashian έχει υιοθετήσει χρόνια τώρα την συγκεκριμένη τάση και είναι από τις πολύ αγαπημένες της, αφού την βοηθά να φαίνεται το σώμα της πιο σμιλευμένο. Tα catsuits έχουν γίνει πλέον μια statement επιλογή για την παραμονή στο σπίτι και κάνουν την καθημερινότητά μας στο σπίτι να μοιάζει με μια stylish performance.

 

            

 

 

Διαβάστε επίσης

ATHLEISURE

5 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια που θα φοράς non stop την άνοιξη

Άνετα, όμορφα και με υπέροχο πάτημα για το πόδι

ATHLEISURE

Αυτά είναι τα sneakers που έχουν κλέψει την καρδιά διάσημων γυναικών

Κομψά, πρακτικά, ταιριάζουν με όλα και είναι ιδανικά για τις καθημερινές εμφανίσεις

ATHLEISURE

Yoga lovers: 4 αθλητικά κομμάτια για απόλυτη άνεση

Σε υπέροχα χρώματα και σχέδια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30