Η μόδα σε καλεί να βρεις ξανά τον περιπετειώδη και ξέγνοιαστο χαρακτήρα σου

Γιατί η μετακίνηση 6 έχει αποκτήσει άλλο νόημα

Τόνια Τζαφέρη

 

Είναι γεγονός πως η πιο συναρπαστική ώρα της ημέρας, συνδέεται με τον κωδικό 6 και την βόλτα στην φύση ή στο κέντρο της πόλης. Δεν είναι λίγοι εκείνοι, που έχουν αρπάξει την ευκαιρία και αναζητούν τα κοντινότερα, πάρκα/δάση/καταφύγια και παραλίες.

Πεζοπορίες και εξορμήσεις στην φύση, έχουν γίνει πλέον η νέα αγαπημένη συνήθεια και το αντίδοτο στην απομόνωση. Οι νέες συνήθειες όμως, δημιουργούν και νέες ανάγκες. Και παρά το γεγονός πως έχουμε αφήσει αρκετούς μήνες στην ντουλάπα τα αγαπημένα μας ρούχα, μας θλίβει πολύ… έρχεται η ώρα που αναζητάμε νέα κομμάτια και αξεσουάρ που ανήκουν στο ‘’athleisure’’στιλ και γίνονται τα νέα must haves.

https://www.instagram.com/p/CJjNmaQLB-V/

Αυτό που έχει συναρπάσει όμως το νεανικό κυρίως κοινό, είναι η φιλοσοφία των brands, που δημιουργούν και σχεδιάζουν ρούχα και όλα τα απαραίτητα για τις εξορμήσεις στην φύση. Eίτε πρόκειται για χιονισμένα είτε για εξτρήμ τοπία. Τέτοια brands έχουν καταφέρει να εκτοξεύσουν τις πωλήσεις τους και να φέρουν νέες τάσεις με πιο επιλεκτικά ρούχα, τα οποία προστατεύουν αλλά παράλληλα δίνουν το πιο cool και σύγχρονο αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CHN1hRzDLB2/

https://www.instagram.com/p/CJWV2stA49K/

https://www.instagram.com/p/CIGaPiWnIw6/

Puffer jackets, beanies, backpacks, leggings και εσωθερμικά ρούχα, είναι λίγες από τις επιλογές που έχουν ξεχωρίσει. Βρες ξανά τον περιπετειώδη και ξέγνοιαστο χαρακτήρα σου, τόσο μέσα από τα αθλητικά ρούχα σου, όσο και από τις εμπειρίες που μόνο η φύση μπορεί να σου προσφέρει.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares