Skip to main content

ATHLEISURE

Φούτερ με στάμπες

Υπάρχουν και αυτές οι ημέρες που χρειαζόμαστε ένα έξτρα boost στην διάθεσή μας



 

Φορέσαμε όσο ποτέ φόρμες, αθλητικά ρούχα και loungewear σύνολα. Και κατά κύριο λόγο πρωταγωνίστησαν οι γήινες αποχρώσεις, δημιουργώντας ένα ομοιόμορφο και καλαίσθητο αποτέλεσμα, ακόμη και αν ήταν casual. Χαρίζουν μάλιστα και μια μίνιμαλ αισθητική που τόσο έχει αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια, επομένως ήταν το ιδανικό outfit για την κάθε ημέρα.

Είναι όμως γεγονός, πως τα ουδέτερα αθλητικά σύνολα μας έχουν κουράσει λιγάκι. Φυσικά και θα τα φοράμε non stop, αλλά υπάρχουν και αυτές οι ημέρες που χρειαζόμαστε ένα έξτρα boost στην εμφάνιση μας, το οποίο και θα μας ανανεώσει και θα ‘’φρεσκάρει’’ όλη την διάθεση σου. Και πως θα γίνει αυτό; Οι influencers και διάσημες celebrities το έχουν ήδη κάνει και είναι τα hoodies, δηλαδή φούτερ με στάμπες και funky σχέδια που έχουν γίνει τα νέα τους αγαπημένα.

Για τις ημέρες λοιπόν που εξακολουθείς να επιθυμείς ένα casual/ athleisure outfit, αλλά από την άλλη το έχεις λιγάκι βαρεθεί εδώ και ένα χρόνο, είναι ώρα να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου, αθλητικά ρούχα με pop χρώματα, funky σχέδια, ακόμη και quotes. Ιδανικά θα μπορούσες να τα συνδυάσεις και με το αγαπημένο σου coat μαζί με jeans και sneakers. Δεν είναι απαραίτητo να το προσθέσεις σε tracksuit, δηλαδή σε εμφάνιση με μόνο αθλητικά ρούχα.

 

      

 

Μη ξεχνάς και τις εμφανίσεις προ covid στις μεγαλύτερες Εβδομάδες Μόδας, όπου δημοφιλείς fashion editors και καλεσμένες, παρευρίσκονταν στα λαμπερά events με τα αγαπημένα τους hoodies, πλισέ φούστες, blazers και ψηλοτάκουνα. Τέτοιες εμφανίσεις ήταν που κέρδιζαν τις εντυπώσεις και ενθουσίαζαν εκατομμύρια γυναίκες, δοκιμάζοντας και εκείνες τάσεις που τις έκαναν να νιώθουν πιο δυναμικές και σύγχρονες. Ε λοιπόν, αυτές οι εμφανίσεις επιστρέφουν και μπορεί τα ψηλοτάκουνα να μένουν ακόμη στην ντουλάπα, αλλά τα blazers και τα άνετα jeans σου είναι ώρα να τα θυμηθείς ακόμη και στην πιο σύντομη βόλτα σου.

 

                
πηγή φωτογραφιών: pinterest   

 

 

Διαβάστε επίσης

ATHLEISURE

5 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια που θα φοράς non stop την άνοιξη

Άνετα, όμορφα και με υπέροχο πάτημα για το πόδι

ATHLEISURE

Αυτά είναι τα sneakers που έχουν κλέψει την καρδιά διάσημων γυναικών

Κομψά, πρακτικά, ταιριάζουν με όλα και είναι ιδανικά για τις καθημερινές εμφανίσεις

ATHLEISURE

Yoga lovers: 4 αθλητικά κομμάτια για απόλυτη άνεση

Σε υπέροχα χρώματα και σχέδια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.