Skip to main content

FASHION TRENDS

Socks & Stilettos: Ο συνδυασμός που «σκοτώνει»

Η φθινοπωρινή τάση που θέλουμε να φορέσουμε από τώρα.


Κέλλυ Νόβακ

Και ποια γυναίκα δεν λατρεύει τις στιλέτο γόβες της; Όλες! Βασικά, τώρα που το σκέφτομαι, έχουμε όλες ένα ζευγάρι ψηλά τακούνια στην ντουλάπα μας; Εγώ, «είχα». Όχι πια. Και αυτό γιατί, κάθε ήταν κάθε βήμα και πόνος! Το ξέρω ότι το ίδιο συμβαίνει και σε εσένα, κάθε φορά που τα φοράς. Αλλά εγώ δεν έχω αρκετή αντοχή στον πόνο, γι’ αυτό και η ντουλάπα μου έχει γεμίσει με block heels.

Όμως, όσο κι αν αλλάζουν οι τάσεις στα παπούτσια, τα στιλέτο θα είναι πάντα στην Μόδα. Και αυτό γιατί είναι ξεκάθαρα το πιο σέξι παπούτσι ever!

Σε αυτό το… sexiness, έρχονται να προσφέρουν όμως ένα ενδιαφέρον twist πολλές fashionistas για το Φθινόπωρο. Τι κάνουν; Φορούν κάλτσες μαζί με τα τακούνια τους.

ΟΚ, θα μου πεις, ότι αυτός ο συνδυασμός είναι ένας που πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν χρόνια. Η διαφορά όμως εδώ, είναι μία και σημαντική: οι κάλτσες που επιλέγουν αυτές οι γυναίκες, είναι οι παχιές, αθλητικές κάλτσες!

Τώρα αυτό το look, δεν είναι για τα γούστα όλων, ομολογώ. Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα «ατού» σε αυτή την τάση που μάλλον θα σε κάνει (μέχρι και έμενα που δεν μπορώ να περπατήσω αυτά τα παπούτσια), να την τεστάρεις: κάνουν το περπάτημα πιο ανώδυνο!

Αν αυτός δεν είναι λόγος να δοκιμάσουμε αυτή την τάση, τότε ίσως τα παρακάτω fashionable looks να μας πείσουν.

2ss_falltrend_01.jpg2ss_falltrend_02.jpg2ss_falltrend_03.jpg2ss_falltrend_04.jpg2ss_falltrend_05.jpg2ss_falltrend_06.jpg2ss_falltrend_07.jpg2ss_falltrend_08.jpg2ss_falltrend_09.jpg

Φωτός: Pinterest

Κεντρική φωτό: Instagram @gterlato

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Γιατί το λευκό t-shirt είναι το απόλυτο wardrobe staple που πρέπει να αποκτήσεις - Πέντε επιλογές της fashion editor του AllYou

Καιρός για ανανέωση σε ένα από τα πιο βασικά κομμάτια της γυναικείας ντουλάπας

FASHION TRENDS

5 κομψά bralettes χωρίς μπανέλα, για στήριξη και άνεση στην καθημερινότητα

Αυτά είναι τα κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!