Skip to main content

FASHION TRENDS

Casual Chic: Τα 5 καλύτερα looks για τώρα

Το casual chic και πάλι στην πρώτη γραμμή



Θες να είσαι χαλαρή και casual από την μια, από την άλλη αγαπάς και ένα πιο ''περιποιημένο'' outfit. Αυτό ακριβώς είναι το casual chic, ούτε πολύ χαλαρό style αλλά ούτε και πολύ επίσημο. Και το casual chic πρωταγωνιστεί εδώ και πολύ καιρό στο street style και είναι μια τάση που θα μας ακολουθεί όλες τις εποχές. 

Πόσο μάλλον τώρα που είναι περίοδος πριν τις γιορτές! Που θέλουμε ναι μεν να είμαστε σε casual διάθεση για τις πρωινές εμφανίσεις αλλά πλησιάζει και μια γιορτινή glam ατμόσφαιρα. Το street style λοιπόν μας ανοίγει και πάλι τον δρόμο προς την έμπνευση με εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε και απλώς ανυπομονούμε να τις δημιουργήσουμε και εμείς, προσθέτοντας την δική μας πινελιά και προσωπικό στιλ. Άλλωστε αυτός είναι και ένας από τους σκοπούς της μόδας, να παίρνεις την τάση, να την προσαρμόζεις στα δικά σου δεδομένα και να την κάνεις δική σου.

 

 

Τι φόρεσαν οι κορυφαίες street stylers στις χειμερινές τους casual chic εμφανίσεις; Πάμε να δούμε...

 


Τα maxi φορέματα είχαν την τιμητική τους και το φθινόπωρο/χειμώνα 2019. Δίνουν άλλη αίσθηση σε μια πρωινή εμφάνιση ενώ συνδυάζονται εκπληκτικά με ψηλές δερμάτινες μπότες που αποτελούν τεράστιο trend! Εάν είσαι από αυτές που κρυώνουν λίγο παραπάνω, μπορείς να δοκιμάσεις ένα ζιβάγκο από μέσα, συν το παλτό σου και είσαι πανέτοιμη! 
Red Silk! Ένα κόκκινο μεταξωτό κομμάτι να προσθέσεις στην εμφάνισή σου και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να την μετατρέψεις αυτόματα και chic και πιο γιορτινή. Το κόκκινο ξεκινά να κάνει έντονα την εμφάνισή του αυτήν την περίοδο, ακόμη και με total red looks. Όσο για το μετάξι... είναι το απόλυτο ύφασμα για πολυτελείς και εντυπωσιακές εμφανίσεις. 
Utility skirts: Αν δεν είσαι τόσο fan του κομψού ύφους, τότε μια ''στρατιωτική'' φούστα θα δώσει αυτήν την πιο ''glam'' πινελιά που χρειάζεσαι στις πρωινές σου εμφανίσεις. Συνδυάζονται εύκολα και ιδανικά, με ένα overshized πουλόβερ, ψηλές μπότες και παλτό! Μη ξεχάσεις τα αξεσουάρ και το σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσεις.
   
Εκτός από το κόκκινο που όπως αναφέραμε, επιστρέφει δυναμικά την περίοδο των γιορτών, τα κοστούμια είναι η go to επιλογή μας. Φόρεσε τα άφοβα και παντού! Αποτελούν μια απο τις μεγαλύτερες τάσεις όλου του χρόνου και δίνουν ένα πολύ κομψό και επίσημο ύφος χωρίς όμως να είναι υπερβολικό. Τέλος συνδυάζονται σχεδόν με τα πάντα... sneakers, loafers, γόβες... 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.