Skip to main content

FASHION TRENDS

Precious moments: Διάλεξε τα πιο hot κοσμήματα του φετινού χειμώνα

Λένε πως τα διαμάντια είναι οι καλύτεροι φίλοι μιας γυναίκας. Και όχι μόνο θα συμφωνήσω αλλά θα τονίσω πως τα κοσμήματα είναι οι καλύτεροι φίλοι μιας γυναίκας.



Δεν ξέρω για σένα αλλά τα κοσμήματα είναι αυτό το σημείο του στιλ που με τίποτα δεν θα παραλείψω. Λατρεύω τη λάμψη τους, το πως μπορεί ένα μόνο ζευγάρι σκουλαρίκια να φωτίσει το πρόσωπο, ένα απλό basic μπλουζάκι να δείξει ενδιαφέρον με ένα statement κολιέ και μερικά βραχιόλια να καθορίσουν τον χαρακτήρα ενός φορέματος. Φέτος τα κοσμήματα του χειμώνα απλώνονται σε όλο το φάσμα του στυλ, με μερικά να ανήκουν στη μίνιμαλ ζώνη και άλλα να χτυπούν με θράσος το μαξιμαλιστικό άκρο.

Τα σκουλαρίκια με κρίκους κάτω από λεπτά μαλλιά και τα διαχρονικά κοσμήματα από πέρλες ήταν άφθονα στις πασαρέλες, αλλά το ίδιο και οι καρφίτσες εμπνευσμένες από vintage και τα statement μενταγιόν κολιέ. Ωστόσο εσύ μη διστάσεις να βρεις τα ιδανικά κομμάτια που ταιριάζουν στο στυλ, το γούστο και τον χαρακτήρα σου. Ξεκίνα από τώρα τις γιορτές που η λάμψη είναι προϋπόθεση και κάνε τα κοσμήματα βασικό κομμάτι της all day εμφάνισής σου. 

Μαργαριτάρια

Τα μαργαριταρένια κολιέ είναι κλασικά και διαχρονικά με απήχηση που εκτείνεται σε πολλές γενιές, και θυμίζουν τη συλλογή της γιαγιάς σου, αλλά και της ανιψιάς σου Gen-Z. Για το χειμώνα του 2023, οίκοι μόδας όπως ο Chanel, η Chloé και η Carolina Herrera γιόρτασαν πολύτιμο μαργαριτάρι λανσαροντας το σε χοντρά τσόκερ και διπλές θηλιές. Τα μαργαριταρένια κολιέ είναι μια ιστορία τόσο παλιά όσο ο χρόνος - και υπάρχει λόγος. Φωτίζουν το πρόσωπο και αποτελούν μία πολύτιμη έξυπνη επένδυση. Επίσης όσο περισσότερο τα φοράς τόσο μεγαλύτερη και η λάμψη τους. Τα μαργαριτάρια αγαπούν τη φθορά και σαν το καλό κρασί όσο παλιότερα τόσο καλύτερα. 

Hoops

Οι κρίκοι για ακόμα μια φορά αναπόσπαστο κομμάτι μιας δυναμικής γυναικείας γκαρνταρόμπας. Στις φθινοπωρινές πασαρέλες, οι κρίκοι ήταν φτιαγμένοι από χοντρό χρυσό υλικό, σαν γλυπτό ασήμι και πολλές φορές διπλό ή και τετραπλό. Ένα ζευγάρι χρυσοί κρίκοι είναι κλασικοί για καθημερινή χρήση, αν και είναι σημαντικό να βρεις ένα ζευγάρι που να είναι ελαφρύ και άνετο. Όσους και αν έχεις κανένας δεν μοιάζει με τον προηγούμενο ή τον επόμενο οπότε ένα ζευγάρι δεν είναι ποτέ μα ποτέ αρκετό. 

Δυναμικά μενταγιόν

Θυμάστε το statement drop κολιέ σαν αυτό της Rose στον Τιτανικό που φορούσες σταθερά κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2010; Ο χειμώνας του 2023 φέρνει στα κοσμήματα τον αέρα μιας άλλης εποχής και επανεξετάζει την ιδέα ενός power μενταγιόν αλλά με μια πιο εκλεπτυσμένη μορφή. Μεγάλες μεταλλικές καρδιές, υπερμεγέθη εκθαμβωτικά μενταγιόν και xlarge μοτίβα ορχιδέας σε βαριές αλυσίδες είναι μόνο μερικά που θα συμπληρώσουν την εικόνα των outfit σου αυτόν το χειμώνα.

Pins

Οι καρφίτσες σίγουρα δεν είναι από τις προτεραιότητές σου να αποκτήσεις. Είμαι σίγουρη πως ανάθεμα κι αν έχεις μία στη μπιζουτιέρα σου. Ωστόσο η επιστροφή τους στη μόδα συνέπεσαν με την επιστροφή τους και στις πασαρέλες του φθινοπώρου. Αν τυγχάνει να ανακαλύψεις vintage κομμάτια της γιαγιάς ή της μαμάς μην αρνηθείς να τη σετάρεις φέτος τις γιορτές σε ένα μαύρο βελούδινο σακάκι, ένα φόρεμα και όπου αλλού μπορείς να φανταστείς. 

 

We will, we will rock you

Οι πολύτιμοι λίθοι είναι βασικοί παίκτες στον χώρο των κοσμημάτων, αλλά φέτος τον χειμώνα παίρνουν μια άλλη oversize διάσταση.  αυτό το φθινόπωρο προσκαλεί πιο κυριολεκτικές ερμηνείες. Αυτόν το χειμώνα οι λίθοι πολύτιμοι και μη έχουν την τιμητική τους. Όσο μεγαλύτεροι τόσο και καλύτεροι. Σε κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια! 

 Chains

Οι αλυσίδες είναι hot για πολλά χρόνια τώρα. Άλλες μικρές άλλες μεγαλύτερες δημιουργούν ακαταμάχητο layering και ντύνουν πολύτιμα ντεκολτέ αλλά και ντυσίματα με basic ενδιαφέρον. Φέτος κρατάμε μια θέση στην καρδιά μας για να τις βγάλουμε ξανά από το κουτάκι τους. Τις φοράμε ως κολιέ αλλά και ως βραχιόλια,διακοσμημένες με κρύσταλλο αλλά και φτιαγμένες από χοντρό ασήμι που κοσμούν τους γυναικείους καρπούς.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

CELEBS

Aν Χάθαγουεϊ: Αποκάλυψε ότι γιορτάζει πέντε χρόνια νηφαλιότητας

«Ένιωθα μια μεγάλη αποξένωση από το σώμα μου»

PETS

Βεγγαλικά, κροτίδες και σκυλάκια

Για να μην εξελιχθεί λοιπόν το Πάσχα σε εφιάλτη για το σκυλάκι σου, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές.