Skip to main content

FASHION TRENDS

Βάλε χρώμα στην γκαρνταρόμπα σου!

Πρόσθεσε χρώμα στο ντύσιμό σου και κατέκτησε το τέλειο στυλ!



Το πώς να φορέσεις το χρώμα είναι ένα θέμα που ακόμα και τα μεγαλύτερα fashion icons δεν έχουν κατακτήσει ποτέ με επιτυχία. Αλλά οι τολμηρές αποχρώσεις είναι μια τάση της μόδας που συνεχίζει να εμφανίζεται στην πασαρέλα, με το κόκκινο να αποτελεί το απόλυτο χρώμα της σεζόν φθινόπωρο/χειμώνα 23.

Η στυλίστρια, συγγραφέας, παρουσιάστρια και γνωστή για τις επιλογές Zeena Shah δίνει συμβουλές στυλ καθως θεωρείται βασίλισσα του τολμηρού και του πολύχρωμου! 

Μη φοβάσαι να φορέσεις τολμηρά χρωματα!

"Πραγματικά δεν υπάρχουν κανόνες όσον αφορά το χρώμα. Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να μη ζεις με χρώμα, οπότε πρέπει πραγματικά να το κάνεις", αναφέρει η στυλίστρια σε συνέντευξής της. Υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη για την ευεξία και τη διάθεσή που προσφέρει το χρώμα που όσο περισσότερο αρχίσεις να το φοράς τόσο περισσότερο θα αυξάνεται η αυτοπεποίθησή σου και η διάθεσή σου θα γίνεται καλύτερη. Αν νιώθεις συστολή ξεκινά πιο διστακτικά προσθέτοντας ένα πολύχρωμο αξεσουάρ, στο look σου όπως ένα ζευγάρι κάλτσες ή μια πολύχρωμη θήκη τηλεφώνου που μπορούν να φέρουν αμέσως μια δόση ντοπαμίνης στην καθημερινότητά σου.

Ποιες είναι οι βασικές συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος όταν βαλει χρώμα στο ντύσιμο.

Η μόδα είναι διασκεδαστική και αξίζει να επενδύσεις σε χρωματιστά κομμάτια ρούχων ή αξεσουάρ.Σκέψου πώς σε κάνουν να νιώθεις τα χρώματα! Τις Δευτέρες για παράδειγμα ίσως χρειάζεσαι μια έντονη ώθηση σε κόκκινο και πορτοκαλί. Το πράσινο και το μπλε φέρνουν περισσότερη ηρεμία και το ροζ είναι παιχνιδιάρικο, ώστε να μπορείς πραγματικά να προσαρμόσεις τη χρωματική σου παλέτα στη διάθεσή σου και σε ό,τι μπορεί να χρειαστείς περισσότερο εκείνη την ημέρα. 

Εάν το κομμάτι που έχεις διαλέξει είναι γεμάτο χρώμα και διάφορα έντονα μοτίβα, συνδύασε με ένα από τα χρώματά του για να δημιουργήσεις μια πραγματικά κομψή εμφάνιση.

Τι γίνεται με τα αξεσουάρ.

Τα αξεσουάρ είναι το σημείο αυτό όπου μπορείς να είσαι πραγματικά παιχνιδιάρης. Μπορείς να ταιριάξεις τη θήκη του τηλεφώνου σου με το πανωφόρι σου ή να διακοσμήσεις  το τηλέφωνό σου με πολύχρωμα gadget. Μπορείς επίσης να επενδύσεις σε ένα statement παπούτσι ή τσάντα, ωστε να μεταμορφώσεις και να αναβαθμίσεις στη στιγμή τα ρούχα σου.

Την περίοδο των γιορτών κάνε αγορές που θα φοράς και αργότερα.

Είναι ωραίο να γίνεσαι δημιουργικός στο ντύσιμο. Σιγουρα οι παγιέτες ειναι απολαυστικές μια τέτοια εποχή, ωστόσο συνέχισε να τις φοράς συνδυάζοντας με όμορφα πλεκτά και φορέματα όλο τον χρόνο. Ακόμα κι αν θέλεις να διαλέξεις ένα υπέροχο πουπουλένιο φόρεμα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, ξαναφορεσέ το συνδυάζοντας με εναλλακτικά κομμάτια στο κάτω μέρος ή το πάνω όλη τη σεζόν. 

Με λίγα λόγια, βάλε χρώμα στη ζωή σου προσθέτοντας λίγο στη ντουλάπα σου. Τώρα τις γιορτές είναι ευκαιρία να παίξεις με τις τολμηρές αποχρώσεις και υφές και συνέχισε να τα φοράς όλο το χρόνο για ακαταμάχητο στυλ και διάθεση.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

Προτεινόμενα

CELEBS

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν!

Πόσα χρόνια είναι παντρεμένο το celebrity couple;

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

CELEBS

Aν Χάθαγουεϊ: Αποκάλυψε ότι γιορτάζει πέντε χρόνια νηφαλιότητας

«Ένιωθα μια μεγάλη αποξένωση από το σώμα μου»