Skip to main content

FASHION NEWS

Τώρα τα Χριστούγεννα θα τα γιορτάζεις κάθε μέρα…

Γιατί με τα κοσμήματα της Pandora, κάθε μέρα θα είναι γιορτή!


Κέλλυ Νόβακ

Νομίζω πως φέτος τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα. Η πόλη είναι ήδη στολισμένη, τα μαγαζιά επίσης και η διάθεση του κόσμου πιο γιορτινή. Αυτό με κάνει χαρούμενη για δύο λόγους: πρώτον, γιατί λατρεύω τα Χριστούγεννα και δεύτερον, γιατί τώρα έχω την καλύτερη δικαιολογία για να φοράω τα αγαπημένα μου κοσμήματα, κάθε μέρα! 

Η νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή της Pandora “Christmas 2016” έχει αυτή την αίσθηση νοσταλγίας που κάθε τέτοια περίοδο με πλημμυρίζει. Τα παραμυθένια σύμβολα και τα γιορτινά μοτίβα με τις εκπληκτικές, χειροποίητες λεπτομέρειες της σειράς “Mαγεία των Χριστουγέννων”, με κάνουν να νιώθω γιορτινά.​

 

adv_pandora_xmas2016_02.jpg 

Πρόκειται για κοσμήματα που θα φέρουν στο μυαλό μου αναμνήσεις από παλαιότερα Χριστούγεννα, που σαν παιδί περίμενα πώς και πώς να ανοίξω τα δώρα μου κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Σκέφτομαι συνεχώς πόσο υπέροχο θα είναι να σου κάνουν δώρο αυτά τα κοσμήματα!pandoraxmas3.jpg

Τα παιχνιδιάρικα σχέδια από μασίφ ασήμι 925ο, κόκκινο σμάλτο και λαμπερή κυβική ζιρκόνια, νομίζω ότι θα… ταξιδέψουν τα 

αγαπημένα μου πρόσωπα στη μαγεία των Χριστουγέννων. 

Θα μπορούσα, βέβαια, μέσα από ένα κόσμημα από τη “Shining Sentiments” συλλογή, τα vintage σχέδιά του από τρυφερές καρδιές και με τα γεωμετρικά στοιχεία (τα οποία και αυτά συνδυάζονται με μασίφ ασήμι 925ο, χρυσό 14Κ και μαργαριτάρια) να εκφράσω απόλυτα τα συναισθήματά μου για ένα αγαπημένο μου πρόσωπο, αλλά και να του χαρίσω μια διαχρονική κομψότητα σε κάθε του εμφάνιση!

Με την “Patterns of Frost” σειρά, μέσα από τα σχέδια των σχεδόν εύθραυστων χιονονιφάδων, τις κρυστάλλινες σταγόνες και τα χιονισμένα λουλούδια, αναπολώ τα χιονισμένα Χριστούγεννα που έχω περάσει σαν παιδί. Τα διακοσμημένα με κρύσταλλα και λαμπερή κυβική ζιρκόνια κοσμήματα σε εντυπωσιακές, γαλάζιες αποχρώσεις, προσθέτουν την τελική πινελιά και μια έξτρα δόση λάμψης που χρειάζομαι για τις γιορτινές μου εμφανίσεις.

adv_pandora_xmas2016_01.jpg 

Έτσι και αλλιώς τα Χριστούγεννα είναι μια αφορμή για να κοιτάξουμε απλά τον γκρίζο ουρανό και να ταξιδέψουμε με το μυαλό και την φαντασία μας, σε μέρη… μαγικά. Τα  εμπνευσμένα από τη μοναδική ομορφιά του έναστρου γαλαξία, κοσμήματα της σειράς “Celestial Tales” συνδυάζουν περίτεχνες γραμμές που πλέκονται μεταξύ τους, λαμπερές πέτρες και μασίadv_pandora_xmas2016_07-7.jpgφ ασήμι, αλλά και σύμβολα εκπληκτικής δεξιοτεχνίας με ουράνια μοτίβα. Η κομψή, μοντέρνα γραμμή τους μοιάζει σαν να μας διηγείται την δική τους σύγχρονη, χριστουγεννιάτικη ιστορία που ανυπομονώ να ζήσω φορώντας τα!

Κοιτάζοντας και ξανακοιτάζοντας τα κοσμήματα της Pandora, συνειδητοποιώ ότι δεν είναι μόνο η διάθεση των Χριστουγέννων που με «τραβάει» σε αυτή την συλλογή. Είναι τα συναισθήματα που πάντα μου προκαλούν τα κοσμήματα  του brand και η φροντίδα, η σκέψη, η αγάπη που είναι φανερή σε κάθε σχέδιο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Αυτή η αίσθηση και μόνο, αρκεί για να θέλω να τα φοράω κάθε μέρα. 

 

pandoraxms4.jpg 

Ανακάλυψε το τέλειο δώρο με τη βοήθεια του Gift Finder της PANDORA.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπες στο www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook ή για τις online αγορές σου το www.pandorashop.gr.

PANDORA Concept Stores

ΑΘΗΝΑ: ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 37, ΤΗΛ: 210 3232644 | ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 7, ΤΗΛ: 210 3229930 | ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΓΓ. ΜΕΤΑΞΑ 10 & ΔΟΥΣΜΑΝΗ, ΤΗΛ: 210 8949650 | ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 3, ΤΗΛ: 210 8014479 | Kiosk στο “RIVER WEST”, ΤΗΛ: 210 5444415 | “ΤHE MALL ATHENS”, ΤΗΛ: 210 6104519 | ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΛΕΩΦ. ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 17Α, ΤΗΛ: 210 4178915

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: MEDITERRANEAN COSMOS, ΤΗΛ: 2310 489572 | ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 88, ΤΗΛ: 2310 241225

ΛΑΡΙΣΑ: ΚΟΥΜΑ 19, ΤΗΛ: 2410 250275

ΚΡΗΤΗ: ΧΑΝΙΑ, ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ 57 & ΧΑΤΖ. ΓΙΑΝΝΑΡΗ, ΤΗΛ: 28210 08716

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Γ. ΝΟΜΙΚΟΥ. ΦΗΡΑ, ΤΗΛ: 22860 36182

ΠΑΤΡΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2 & ΑΓ. ΑΝΔΡΕΟΥ 67, ΤΗΛ: 2610 623175

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ 48, ΤΗΛ: 27210 24065

ΜΥΚΟΝΟΣ: ΠΛ. ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΗΛ: 22890 23863

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ