Skip to main content

FASHION NEWS

Ο οίκος Dolce&Gabbana εντυπωσιάζει με τη νέα του συλλογή γυαλιών

Άσπρο, μαύρο και διαχρονική γοητεία.


Κέλλυ Νόβακ

Ο γνωστός ιταλικός οίκος είναι συνυφασμένος με την κομψότητα και θηλυκότητα. Κάθε ρούχο, κάθε αξεσουάρ αποτίει φόρο τιμής στην απόλυτη γυναίκα femme fatale και αυτή η συλλογή, δεν κάνει τίποτα λιγότερο από αυτό.

Η νέα pied-de-poule eyewear συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως εξυμνεί τη διαχρονική γοητεία αυτού του μοτίβου μέσα από την ‘50s αισθητική που χαρακτηρίζει τα σχέδια. Το άσπρο και μαύρο μοτίβο, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ‘50 αποτελεί το θέμα της pret-a-porter συλλογής Dolce&Gabbana που αποτυπώνεται με αυστηρά σχέδια και αντίθετες γεωμετρίες στα γυαλιά.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ DG

Διπλής επίστρωσης acetate γυαλιά ηλίου σε ορθογώνιο σχήμα. Το μοντέλο διατίθεται σε ένα μόνο συνδυασμό χρωμάτων με σχέδιο pied-de-poule. Ένα best-seller της συλλογής γυαλιών ηλίου Dolce&Gabbana.

DGpieudepoule-eyewear-collection-01.jpg

ΓΥΑΛΙΑ DG

Γυαλιά σε σχήμα ματιού της γάτας με καμπυλωτό, θηλυκό σχεδιασμό. Διατίθεται σε ένα μόνο συνδυασμό χρωμάτων με σχέδιο pied-de-poule.

DGpieudepoule-eyewear-collection-02.jpg

ΚΟΡΙΤΣΙ DG

Acetate γυαλιά ηλίου σε ορθογώνιο σχήμα. Το μοντέλο φιλοξενεί στιλπνά προφίλ και βραχίονες με το χρυσό λογότυπο Dolce&Gabbana και γκρι φακούς με φίλτρο UV απόλυτης προστασίας. Το κομψό ασπρόμαυρο pied-de-poule είναι αφιερωμένο στις μικρές κυρίες με απόλυτη αίσθηση του στιλ.

DGpieudepoule-eyewear-collection-03.jpg

Επίσημη διανομή: Luxottica Hellas

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department