Ο οίκος Dolce&Gabbana εντυπωσιάζει με τη νέα του συλλογή γυαλιών

Άσπρο, μαύρο και διαχρονική γοητεία.

Κέλλυ Νόβακ

Ο γνωστός ιταλικός οίκος είναι συνυφασμένος με την κομψότητα και θηλυκότητα. Κάθε ρούχο, κάθε αξεσουάρ αποτίει φόρο τιμής στην απόλυτη γυναίκα femme fatale και αυτή η συλλογή, δεν κάνει τίποτα λιγότερο από αυτό.

Η νέα pied-de-poule eyewear συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως εξυμνεί τη διαχρονική γοητεία αυτού του μοτίβου μέσα από την ‘50s αισθητική που χαρακτηρίζει τα σχέδια. Το άσπρο και μαύρο μοτίβο, εμπνευσμένο από τη δεκαετία του ‘50 αποτελεί το θέμα της pret-a-porter συλλογής Dolce&Gabbana που αποτυπώνεται με αυστηρά σχέδια και αντίθετες γεωμετρίες στα γυαλιά.

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ DG

Διπλής επίστρωσης acetate γυαλιά ηλίου σε ορθογώνιο σχήμα. Το μοντέλο διατίθεται σε ένα μόνο συνδυασμό χρωμάτων με σχέδιο pied-de-poule. Ένα best-seller της συλλογής γυαλιών ηλίου Dolce&Gabbana.

DGpieudepoule-eyewear-collection-01.jpg

ΓΥΑΛΙΑ DG

Γυαλιά σε σχήμα ματιού της γάτας με καμπυλωτό, θηλυκό σχεδιασμό. Διατίθεται σε ένα μόνο συνδυασμό χρωμάτων με σχέδιο pied-de-poule.

DGpieudepoule-eyewear-collection-02.jpg

ΚΟΡΙΤΣΙ DG

Acetate γυαλιά ηλίου σε ορθογώνιο σχήμα. Το μοντέλο φιλοξενεί στιλπνά προφίλ και βραχίονες με το χρυσό λογότυπο Dolce&Gabbana και γκρι φακούς με φίλτρο UV απόλυτης προστασίας. Το κομψό ασπρόμαυρο pied-de-poule είναι αφιερωμένο στις μικρές κυρίες με απόλυτη αίσθηση του στιλ.

DGpieudepoule-eyewear-collection-03.jpg

Επίσημη διανομή: Luxottica HellasAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares