Skip to main content

FASHION NEWS

Πώς η Reebok μου έμαθε να αγαπάω τις ατέλειες μου

Το αγαπημένο brand κατάφερε μέσα από ένα event και το σλόγκαν του #PerfectNever, να με κάνει να καταλάβω ότι το τέλειο είναι βαρετό!


Κέλλυ Νόβακ

Τι κάνει μια γυναίκα τέλεια; Στις ημέρες μας, η κοινωνία έχει τόσες προσδοκίες από το γυναικείο φύλο. Η γυναίκα έχει τόσους ρόλους που καλείται να ερμηνεύσει. Έχει τόσα «φορτία» να κουβαλήσει.

Πρέπει να είναι καλή μητέρα, καλή σύζυγος ή σύντροφος, καλή φίλη. Να έχει τέλειο σώμα. Να είναι άψογη στην δουλειά της, και παράλληλα να στοχεύει σε ένα καλύτερο αύριο για την ίδια αλλά και την οικογένεια της.

Είμαι σίγουρη, λοιπόν, ότι όπως και εμένα, έτσι και εσένα, όλα τα παραπάνω σε απασχολούν καθημερινά και πολλές φορές σε κάνουν να χάνεις μέχρι και τον ύπνο σου τα βράδια. Ε, λοιπόν, σήμερα θα τον ξαναβρείς.

Ήρθε η στιγμή να τα διαγράψεις όλα. Να κάνεις reboot και να συνειδητοποιήσεις ότι είναι οκέι να μην είσαι τέλεια. Είναι οκέι να μην έχεις το τέλεια γυμνασμένο σώμα. Είναι οκέι να μην είναι το μακιγιάζ σου, τα μαλλιά σου και τα ρούχα σου πάντα άψογα. Είναι οκέι να κάνεις λάθη στην ζωή σου και να μαθαίνεις από αυτά.
 

reebok_xclusive_event_01.jpg
 

Πώς έγινα ξαφνικά τόσο… σοφή και γεμάτη αυτοπεποίθηση; Με την βοήθεια της Reebok φυσικά και του exclusive fitness & lifestyle event, στο οποίο προσκλήθηκα, την Πέμπτη 9 Μαρτίου το μεσημέρι. Μόλις μερικές ώρες «παρέα» με την Reebok και τους ανθρώπους που την αντιπροσωπεύουν ήταν αρκετές για να αγαπήσω τον εαυτό μου, ακόμα περισσότερο. Για να καταλάβω ότι το τέλειο, είναι τελικά βαρετό. 
 

reebok_xclusive_event_02.jpg
 

Με «σύμμαχο» τη νέα καμπάνια της Reebok Classics, και το μότο της “Perfect Never” πάντα στο μυαλό μου, κατάλαβα καλά ότι όπως και η Gigi Hadid (το πρόσωπο του brand), δεν χρειάζεται να είμαστε τέλειες. 

Από την αρχή κιόλας του event, φτάνοντας στον 6ο όροφο του Upper House Café στο Attica και φορώντας τα νέα Club C ’85 του οποίου το διαχρονικό σχέδιο είναι εμπνευσμένο από τα tennis courts, συνειδητοποίησα ότι πρέπει να αρχίσω να αγαπάω τις ατέλειες μου. Από τις πρώτες στιγμές ήμουν σε αυτό το mood, να ξέρεις.

Αυτό που μας επεφύλασσε η Reebok για τη συνέχεια δεν το φανταζόμουν αλλά κάτι μου έλεγε ότι θα ήταν μια life-changing εμπειρία. Περίμενα, λοιπόν, με ανυπομονησία να δω τι θα γίνει στη συνέχεια... 

Γυμναστική με τη Βασιλική Μιλλούση

Αρχικά, λοιπόν, κληθήκαμε να γυμναστούμε. Παρέα με τις υπόλοιπες κοπέλες του γκρουπ, είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τον τέλειο χώρο του Holmes Place. Μεταμορφωθήκαμε στις πιο stylish… αθλήτριες, φορώντας ρούχα από τη νέα συλλογή της Reebok και μπήκαμε στην αίθουσα. Εκεί, ήρθε η πρώτη έκπληξη όταν ακούσαμε ότι θα γυμναστούμε παρέα με την Ολυμπιονίκη Βασιλική Μιλλούση!
 

reebok_xclusive_event_03.jpg
 

Η Βασιλική ενίσχυσε το mood που είχα από την αρχή. Με έκανε να καταλάβω ότι είναι εντάξει να μην καταφέρω να κάνω όλες τις ασκήσεις άψογα, ακόμη και να κουραστώ και να ιδρώσω (ακόμη και πάνω στο καταπληκτικό outfit που μας πρόσφερε το brand…). Κατάλαβα καλά ότι η εικόνα δεν είναι το παν, αρκεί να νιώθω και να αισθάνομαι εγώ καλά, εκ των έσω.
 

reebok_xclusive_event_04.jpg reebok_xclusive_event_05.jpg reebok_xclusive_event_06.jpg


Συζήτηση - έμπνευση

Φυσικά, μετά την ενδυναμωτική γυμναστική (για το σώμα και τον νου), μας περίμενε ακόμη μια έκπληξη! Έχοντας ήδη λάβει ένα σημαντικό boost αυτοπεποίθησης, καταλυτικό ρόλο στο να αγαπήσω ακόμη περισσότερο τον εαυτό μου έπαιξε και η powerful συζήτηση, σε ένα πάνελ δυναμικών γυναικών. Τον συντονισμό είχε η Λίλα Κουντουριώτη και οι γυναίκες που μας ενέπνευσαν με τα λόγια τους, ήταν η Βίκυ Καγιά, η Ολυμπιονίκης Βασιλική Μιλλούση και η life & career coach Δήμητρα Καρατώλου. Κουβεντιάζοντας μαζί τους για τις προσωπικές μας εμπειρίες, συνειδητοποίησα ότι όλα θέλουν τον χρόνο τους. 

reebok_xclusive_event_07.jpg
 

«Το να θεωρείς ότι είσαι τέλειος σημαίνει ότι δεν έχεις περιθώριο βελτίωσης». Αυτή η φράση της Βασιλικής Μιλλούση, που είναι χρόνια μέσα στον πρωταθλητισμό, μου έμεινε χαραγμένη στο μυαλό.

«Το τέλειο είναι υποκειμενικό και είναι μια έννοια που επιτάσσει η κοινωνία. Δοκιμάζεις, πέφτεις, σηκώνεσαι και μέσα από όλες αυτές τις εμπειρίες συνειδητοποιείς ότι το τέλειο δεν υπάρχει. Για μένα τελειότητα σημαίνει να είναι τα πράγματα γύρω μου μια χαρά», πρόσθεσε η Βίκυ Καγιά και για λίγο με έκανε να χαθώ στις σκέψεις μου!

Τέλος, ακόμα μια ένεση αυτοπεποίθησης έδωσε και η Δήμητρα Καρατώλου, που ανέφερε ότι καθημερινά, μέσω της δουλειάς της, έρχεται σε επαφή με γυναίκες που δέχονται πίεση για να είναι τέλειες αλλά τόνισε ότι το να προσπαθεί κανείς να είναι τέλειος σε όλα είναι ένα παιχνίδι «σικέ από την αρχή». Θεωρεί ότι πρώτα έρχεται η συνειδητοποίηση πως «πιστεύοντας πως είμαι τέλειος περιορίζω το δυναμικό μου» και μετά η δουλειά της καθεμίας μας με τον εαυτό μας.
 

reebok_xclusive_event_09.jpg

Από αριστερά στα δεξιά: Η Λίλα Κουντουριώτη, η Βίκυ Καγιά, η Ολυμπιονίκης Βασιλική Μιλλούση και η life & career coach Δήμητρα Καρατώλου
 

reebok_xclusive_event_08.jpg


Φαγητό!

Τα λόγια που άκουσα, με έκαναν να καταλάβω ότι ναι, είναι θαυμάσιο τελικά, που δεν είμαι τέλεια. Έτσι, μπόρεσα με μεγαλύτερη όρεξη και χωρίς κανένα… δισταγμό, να απολαύσω το πεντανόστιμο γεύμα που μας σέρβιραν στο τέλος της ημέρας! Κατά τη διάρκεια αυτού, γνωρίζοντας καλύτερα και όλες τις όμορφες γυναίκες που ζήσαμε μαζί το experience αυτό, κατάφερα τελικά να γνωρίσω και εγώ τον εαυτό μου καλύτερα. 

Μέσα από όλη την εμπειρία λοιπόν, τώρα ξέρω καλά ότι σημασία δεν έχει να είμαστε τέλειες, αλλά να παλεύουμε κάθε ημέρα να γινόμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Εξάλλου το τέλειο δεν είναι βαρετό;

#Reebok #PerfectNever

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου