Η Paris Jackson εντυπωσιάζει στο εξώφυλλο περιοδικού Harper’s Bazaar

Η κόρη του Michael Jackson μεγάλωσε πια…

Κέλλυ Νόβακ

Νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε να συνηθίζουμε στην ιδέα, ότι από εδώ και πέρα, θα βλέπουμε πολύ την Paris Jackson. Την κόρη του “Βασιλιά της Ποπ”, Michael Jackson που μπορεί να θυμόμαστε να ποζάρει στις φωτογραφίες παρέα με τον πατέρα της, σαν μικρό παιδί, μερικά χρόνια πριν. Αλλά τώρα η Paris μεγάλωσε. Πριν λίγο καιρό, η έκλεισε τα 18 και τώρα το…. «γιορτάζει» μέσα από το πρώτο της σημαντικό εξώφυλλο περιοδικού μόδας.

Η νεαρή Paris, λοιπόν, πρωταγωνιστεί στο τεύχος Απριλίου του Harpers Bazaar. Φορώντας δημιουργίες των Christian Dior, Burberry, Saint Laurent, Lanvin, Chanel κ.ά., μέσα από αυτή την φωτογράφηση, αποκαλύπτει μερικά στοιχεία της αινιγματικής προσωπικότητας της. Στην συνέντευξη για το περιοδικό, η Paris αναφέρεται στην φήμη που έχει λάβει ως η κόρη του θρυλικού μουσικού.

«Ξέρω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που θα ένιωθε πολύ ευλογημένος αν ήταν στην θέση μου, οπότε θέλω να χρησιμοποιήσω τη φήμη μου για να κάνω καλό», δηλώνει σχετικά η Jackson, ενώ ποζάρει στον φακό του καταξιωμένου φωτογράφου Jean Paul Goude.

Απόλαυσε παρακάτω την φωτογράφηση!

-hbz-april-2017-paris-jackson-01.jpg-hbz-april-2017-paris-jackson-02.jpg-hbz-april-2017-paris-jackson-03.jpg-hbz-april-2017-paris-jackson-04.jpg-hbz-april-2017-paris-jackson-05.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares