
FASHION NEWS
Gloss, Porsche και Ferrari και πολύ glam όλα στο show του Ralph Lauren
Δεν περιμέναμε και κάτι λιγότερο, η αλήθεια είναι.
Γενικά, είμαι φαν στο λέω από τώρα. Θεωρώ ότι ο Ralph Lauren έχει λόγο πραγματικό που είναι από τους πιο αναγνωρισμένους σχεδιαστές, ever. Έχει καθιερώσει και «κατοχυρώσει» την έννοια του casual, American ντυσίματος, αλλά και αυτό του πιο luxurious.
Όλα αυτά τα χρόνια, έχει καταφέρει να εδραιωθεί και χαρακτηριστεί και από τα δύο στιλ, κάνοντάς τον τελικά, έναν από τους συνεπέστατα, επιτυχημένους designers.
Φέτος, λοιπόν, πήγε τον οίκο του ένα βήμα παραπέρα. Ο Ralph Lauren για την fall-winter 2017 collection (ακολουθεί και αυτός την see-now-buy-now λογική κι άλλων οίκων) την οποία παρουσίασε στην Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη, παρόλη την κοσμοσυρροή σχεδιαστών και «πρωτοποριακών» shows, κατάφερε να ξεχωρίσει.
Να ήταν το… πολυτελέστατο σκηνικό των πανάκριβων αυτοκινήτων, από Ferrari, Porsche μέχρι και Bugatti, «εξωτικά» και «εξωπραγματικά» αμάξια που έκοβαν την ανάσα;
Να ήταν τα εκπληκτικά και τόσο καλοραμμένα fitted, γκρι κοστούμια με houndstooth και καρό μοτίβα τα οποία «φώναζαν» την Diane Keaton, σαν ‘Annie Hall’ για να τα φορέσει;
Μπορεί βέβαια, να ήταν και τα πιο «σύγχρονα» σχέδια όπως τα δερμάτινα, moto jackets, αλλά και τα shimmery slip dresses που έκλεψαν την παράσταση.
Βέβαια, τα ρούχα που πραγματικά, τράβηξαν τα βλέμματα ήταν αυτά από την evening wear σειρά που περιλάμβανε strapless, glossy τουαλέτες, tuxedo jackets και and slim-cut παντελόνια. Φυσικά, μοντέλα σαν τις Taylor Hill, Bella Hadid και Kendall Jenner που περπάτησαν στην πασαρέλα του show, έδωσαν πνοή και αστείρευτο coolness σε όλα αυτά τα ρούχα!