Η πιο ενδιαφέρουσα capsule συλλογή της άνοιξης

Ότι συμβαίνει στην Νέα Υόρκη, μένει στην Νέα Υόρκη.

Κέλλυ Νόβακ

Ξέρεις, λατρεύω τα ενδιαφέροντα και… περίεργα «παντρέματα», ανάμεσα σε δύο brands. Είτε αυτό αφορά ένα brand μόδας και ένα που να μην έχει καμία σχέση με αυτή –εκ πρώτης όψεως τουλάχιστον.

Και όταν πρωτοακούσαμε ότι η PINKO θα συνεργαζόταν με την Coca-Cola για μια συλλογή ρούχων, τότε σίγουρα είχαμε τα αυτιά μας και τα μάτια, ορθάνοιχτα, για να δούμε το αποτέλεσμα αυτού του… «παντρέματος»!

Το αποτέλεσμα ήταν όσο θαυμάσιο όσο το περιμέναμε και, το ίδιο θαυμάσια είναι και η 3η caspule συλλογή των δυο brands!

Για να το… γιορτάσουν λοιπόν, η PINKO και η Coca-Cola, διοργάνωσαν ένα εντυπωσιακό cocktail party, κατά την διάρκεια του NYFW, για το λανσάρισμα της νέας capsule collection που υπογράφουν μαζί για τη σεζόν SS18.

Το all-star blogger & style crowd που κατέκλυσε το κατάστημα PINKO στο Soho της Νέας Υόρκης που περιλάμβανε και το μοντέλο Ireland Baldwin, που εμφανίστηκε με custom-made σύνολο από την PINKO, ενώ τη μουσική επένδυση του event επιμελήθηκε το μοντέλο και DJ Alexandra Richards -κόρη του Keith. 

Δες παρακάτω στιγμιότυπα από το event, αλλά και ρούχα της συλλογής!

cocacola_pinko_02.jpgcocacola_pinko_03.jpgcocacola_pinko_04.jpgcocacola_pinko_05.jpgcocacola_pinko_06.jpgcocacola_pinko_07.jpgcocacola_pinko_08.jpgcocacola_pinko_09.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares