Ο David Lynch είναι τώρα και σχεδιαστής κοσμημάτων

O εξαιρετικός σκηνοθέτης, αλλάζει πόστο για καλό σκοπό!

Κέλλυ Νόβακ

Σίγουρα, γνωρίζεις τον David Lynch. Τον εξαιρετικό αυτό σκηνοθέτη ο οποίος είναι «υπεύθυνος» για μερικά από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά αριστουργήματα (βλ. Twin Peaks, Mulholland Drive, Blue Velvet, Wild at Heart κ.ά.).

Αυτός ο ταλαντούχος άνθρωπος έχει αναλάβει διάφορα projects κατά την διάρκεια της καριέρας του, όπως να σκηνοθετήσει ένα διαφημιστικό για άρωμα του Karl Lagerfeld με πρωταγωνίστρια την Daryl Hannah, στα ‘90s, να δημιουργήσει την δική του σειρά αθλητικών ρούχων για γυναίκες και τώρα να σχεδιάσει μια συλλογή κοσμημάτων!

Με το όνομα ‘Meditating Eye’, η συλλογή περιλαμβάνει το evil eye (γνωστό σε εμάς ως «Κακό Μάτι»), σε διάφορα είδη κοσμημάτων, όπως βραχιόλια και κολιέ.

«H συλλογή The Meditating Eye δημιουργήθηκε σαν σύμβολο, ώστε να ενδυναμώνει κάθε άνθρωπο να έχει πρόσβαση σε έναν ωκεανό, αγνής συναίσθησης», είπε ο Lynch σχετικά για την συλλογή.

Επίσης, 20% των εσόδων από την συλλογή θα δοθούν στο David Lynch Foundation το οποίο βοηθάει βετεράνους και θύματα ενδοοικογενειακής βίας μέσω της Transcendental Meditation (TM) τεχνικής. Ο οργανισμός ιδρύθηκε το 2005 και πέρα από αυτό βοηθάει και τους άστεγους, πρώην κρατούμενους και ανθρώπους που έχουν HIV/AIDS.

davidlynch_eyecollection_01.jpgdavidlynch_eyecollection_02.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares