Η Donatella Versace θα παραλάβει το βραβείο “ICON” από το BFC

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας θα λάβει έναν από τους πιο σημαντικούς τίτλους!

Κέλλυ Νόβακ

Η Donatella Versace, μια από τις πιο αναγνωρισμένες και επιτυχημένες σχεδιάστριες μόδας, θα τιμηθεί τον επόμενο μήνα με τον σημαντικό τίτλο του “ICON” της χρονιάς, ένα βραβείο που θα παραλάβει από το British Fashion Council θεσμό.

Ο λόγος; H δουλειά της ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια του οίκου Versace, που ίδρυσε μαζί με τον αδερφό της Gianni, το 1978.

Όλο αυτό τον καιρό, η Donatella έχει λειτουργήσει και ως μέντορας σε πολλούς άλλους σχεδιαστές μόδας, αλλά και μοντέλα, ενώ το αντίκτυπό της στην ιστορία της μόδας, είναι τεράστιο.

Ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση του οίκου, το 1997 μετά τον θάνατο του αδερφού της Gianni και έχει κρατήσει αυτό τον ρόλο επιτυχώς, εδώ και 20 χρόνια.

«Για 40 χρόνια ο αδερφός μου και εγώ, έχουμε κάνει αυτό που αγαπάμε και αυτή είναι μια κληρονομιά, που είμαι περήφανη να συνεχίσω και να διατηρήσω. Έχουμε γιορτάσει τον δυναμισμό, την χαρά και φυσικά, την πολυτέλεια», δηλώνει η Donatella.

Η πρόεδρος του BFC council, Natalie Massenet ισχυρίζεται ότι ο οίκος Versace ήταν η καλύτερη, αν όχι η μοναδική, επιλογή για να παραλάβει αυτό το βραβείο.

Η τελετή θα λάβει μέρος στις 4 Δεκέμβριου στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο και την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι Karlie Kloss και Jack Whitehall.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares