Η νέα καμπάνια Gucci είναι έργο τέχνης

Digital πίνακες δια χειρός Ignasi Monreal, που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Κέλλυ Νόβακ

Λες και εισακούστηκαν οι ευχές που κάναμε για τις γιορτές των Χριστουγέννων, και οι καλοί άνθρωποι στην Gucci, αποφάσισαν να τις κάνουν πραγματικότητα! Αν είσαι λοιπόν, άνθρωπος που αγαπάς την μόδα, την ζωγραφική αλλά και την τεχνολογία, τώρα όλα μπορείς να τα βρεις στην νέα καμπάνια της Gucci.

Μια πανδαισία χρωμάτων και εκπληκτικών σχεδίων συνθέτουν μια από τις πιο μοναδικές καμπάνιες μόδας που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Ο γνωστός οίκος λοιπόν, για την Spring 2018  δημιουργεί τον δικό του θαυμάσιο κόσμο μαξιμαλισμού, μέσα από εντυπωσιακούς, σουρεαλιστικούς digital πίνακες, δια χειρός του Ισπανού καλλιτέχνη και εικονογράφου Ignasi Monreal.

Ο φανταστικός κόσμος του brand, ζωντανεύει μέσα από τους ψηφιοποιημένους αυτούς πίνακες που απαθανατίζουν μοντέλα να φορούν τη νέα συλλογή της Gucci, ενώ οι χαρακτηριστικές νατουραλιστικές νότες που έχουν όλες οι καμπάνιες του οίκου, παρελαύνουν και εδώ, περήφανα.

Ο τίτλος της καμπάνιας, δεν θα μπορούσε να είναι πιο “match made in heaven”, μιας και εκφράζει απόλυτα το concept της καμπάνιας. “Utopian Fantasy” είναι λοιπόν, το όνομα της καμπάνιας η οποία έχει αναφορές από μερικά από τα πιο αγαπημένα μας παραμύθια τα οποία έχουν λάβει μια modernized αισθητική, όπως θα δεις και από μόνη σου (για π.χ. ο ιππότης που τσεκάρει το κινητό του, ενώ ιππεύει στο άλογο του).

Υπάρχουν γενικά πολλά που μπορεί να παρατηρήσει και να «μεταφράσει» με τον τρόπο του κανείς, σε αυτές τις εικόνες, οπότε σε αφήνω να απολαύσεις μόνη σου την εκπληκτική αυτή και πρωτότυπη καμπάνια.
 

2018gucci_spring_campaign_01.jpg

2018gucci_spring_campaign_02.jpg

2018gucci_spring_campaign_03.jpg

2018gucci_spring_campaign_04.jpg

2018gucci_spring_campaign_05.jpg

2018gucci_spring_campaign_06.jpg

2018gucci_spring_campaign_07.jpg

2018gucci_spring_campaign_08.jpg

2018gucci_spring_campaign_09.jpg

2018gucci_spring_campaign_10.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares