Η απρόσμενη εμφάνιση της Naomi Campbell και της Kate Moss στο σόου της Louis Vuitton

Μόνο OG μοντέλα περπατούν σε τέτοια ιστορικά fashion shows!

Κέλλυ Νόβακ

Υπήρχε περίπτωση να "έκλεινε" διαφορετικά ο Kim Jones, τον κύκλο του στον οίκο Louis Vuitton; Σαφώς κι όχι.

Ο επί 7 χρόνια πρωτοπόρος και καλλιτεχνικός διευθυντής του γνωστού γαλλικού οίκου για τις ανδρικές συλλογές, Kim Jones, αποχωρεί από την θέση αυτή με εντυπωσιακό τρόπο.

Παρουσίασε, λοιπόν, πριν λίγες ημέρες, την τελευταία του συλλογή για τον εμβληματικό οίκο και πέρα από το homage στην ιστορία του brand που έκανε μέσα από την συλλογή Fall 2018, είχε έκπληξη... Αποχαιρέτησε τον οίκο, φέρνοντας την Naomi Campbell και την Kate Moss για να κλείσουν το εντυπωσιακό του show.
 

2018fall_lv_lastshow_jones_naomi_kate_04.jpg

Οι βρετανίδες καλλονές, εξέπληξαν το κοινό με την εμφάνισή του! Εμφανίστηκαν φορώντας δύο παλτό του οίκου που είχαν τυπωμένο το μονόγραμμα του brand LV, ένα look το οποίο συνδυάστηκε με combat boots στο ίδιο μοτίβο.
 

2018fall_lv_lastshow_jones_naomi_kate_01.jpg

2018fall_lv_lastshow_jones_naomi_kate_02.jpg
 

Αργότερα, συνόδευσαν τον Jones στην καθιερωμένη υπόκλιση του σχεδιαστή, στο τέλος του show, έχοντας τον αγκαζέ. Και οι δυο πόζαραν μαζί του και backstage, ενώ αντάλλαξαν πολλά φιλιά στην κάμερα!
 

2018fall_lv_lastshow_jones_naomi_kate_03.jpg

2018fall_lv_lastshow_jones_naomi_kate_05.jpg
 

Ο Jones, ο οποίος είχε τα δημιουργικά ηνία του brand για το menswear division, επί 7 ολόκληρα χρόνια, ήταν υπεύθυνος για τις πρωτοποριακές και πάντα εντυπωσιακές συλλογές του brand. Ήταν αυτός μάλιστα, που δημιούργησε την συλλογή της Supreme με τον οίκο Louis Vuitton, μια συνεργασία που είχε τρομερή επιτυχία.  

Αν και έχει πάντα μία ροπή προς το διαφορετικό και το καινούργιο, ο Jones πάντα εκτιμούσε και εκτιμάει τις σταθερές αξίες, όσον αφορά τη Μόδα, γι’ αυτό και έφερε την Naomi και την Kate τα πιο OG μοντέλα ever, στην πασαρέλα του ιστορικού αυτού show! 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares