Ο Mickey Mouse γιορτάζει το Pride με μια συλλογή ρούχων

Στηρίζει την κοινότητα και προσφέρει μια fun κολεξιόν!

Κέλλυ Νόβακ

Αγάπη. Ίσως να είναι το πιο ισχυρό όπλο για να καταπολεμήσουμε όλες τις δυσκολίες σε αυτό τον πλανήτη. Από την περιθωριοποίηση, μέχρι το bullying και ένα σωρό πράγματα ακόμη.

Αυτό υποστηρίζει και ο… Μickey Mouse! OK, όχι αυτός ακριβώς, αλλά η Disney σίγουρα! Το brand με αφορμή το Pride Month που ξεκινάει την 1η Ιουνίου σε όλο τον κόσμο, είπε να εκφράσει την αγάπη του, αλλά και την στήριξή του, στην LBGTQ κοινότητα. Πώς; Δημιουργώντας την Rainbow Mickey Collection!

H κολεξιόν η οποία θα είναι διαθέσιμη προς πώληση για όλο τον Ιούνιο, αποτελείται από 7 items και περιλαμβάνει t-shirts, γυαλιά ηλίου, μαγιό, μέχρι και τσαντάκια μέσης (είναι και τάση εξάλλου!). Το 10% των εσόδων από την συλλογή θα πάει στο GLSEN έναν εκπαιδευτικό οργανισμό που υποστηρίζει και πασχίζει την ασφαλή διαμονή της LGBTQ νεολαίας στα σχολεία.

Η συλλογή, όπως περιμένεις είναι fun, πολύχρωμη (περιλαμβάνει σαφώς τα χρώματα της Pride σημαίας), άκρως καλοκαιρινή και κυρίως στηρίζει δύο σημαντικά πράγματα: την ενότητα και την αγάπη.

Θαυμάσιο;

mickeymousepridecollection_01.jpgmickeymousepridecollection_02.jpgmickeymousepridecollection_03.jpgmickeymousepridecollection_04.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares