Σαν βγαλμένη από παραμύθι είναι η Elle Fanning στο εξώφυλλο του Vanity Fair Italy

Από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφήσεις που έχουμε δει τελευταία…

Κέλλυ Νόβακ

Μια φορά κι ένα καιρό, ήταν ένα νέο κορίτσι, με χείλη κόκκινα σαν από κεράσι και δέρμα λευκό, τόσο αλαβάστρινο σαν να είναι αγαλματένιο. Το όνομά της; Elle Fanning! Και το όμορφο αυτό κορίτσι, αποφάσισε να φωτογραφηθεί για την ιταλική έκδοση του Vanity Fair, καλωσορίζοντάς μας στον μαγευτικό και παραμυθένιο κόσμο της!

Η νέα φωτογράφηση της ηθοποιού είναι σαν απόσπασμα από κάποιο μυθιστόρημα, μόνο που αυτή την φορά, αντί για ατέλειωτες γραμμές τυπωμένες σε ένα βιβλίο, έχουμε εκπληκτικές εικόνες να μας ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο της Elle Fanning!

Τις φωτογραφίες για την φανταστική φωτογράφηση έχει αναλάβει ο Douglas Kirkland ενώ η στιλίστια Sarah Grittini έχει επιμεληθεί τα dreamy looks της ηθοποιού. Φυσικά, οι δημιουργίες των οίκων, όπως Valentino, Gucci, Blumarine κ.α. και τα κοσμήματα του Tiffany & Co έχουν βοηθήσει αρκετά ώστε να αποδοθεί στην φωτογράφηση αυτή η παραμυθένια αίσθηση.

Μια εικόνα χίλιες λέξεις, οπότε θα αφήσω τις παρακάτω φωτογραφίες να τα… πουν όλα!

ellefanning_vanityfairitaly_01.jpgellefanning_vanityfairitaly_02.jpgellefanning_vanityfairitaly_03.jpgellefanning_vanityfairitaly_04.jpgellefanning_vanityfairitaly_05.jpgellefanning_vanityfairitaly_06.jpgellefanning_vanityfairitaly_07.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares