Skip to main content

FASHION NEWS

Mairiboo for Envie: Είναι αυτή η νέα εμμονή στα παπούτσια;

Θα τα λατρέψεις!


Κέλλυ Νόβακ

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν η εκθαμβωτική Mairiboo μας καλεί να ανακαλύψουμε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή Mairiboo for Envie, με εννέα νέες δημιουργίες για να ανανεώσουμε το στυλ και την γκαρνταρόμπα μας!

mairibooforevnie_01.jpg

Με εμπειρία που ξεπερνούν τα 46 χρόνια η επιχείρηση υποδημάτων ENVIE SHOES παραμένει μια από τις πλέον σύγχρονες στην Ελλάδα, ενώ σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα και τον cool χαρακτήρα της Μαίρης, η νέα συλλογή θα γίνει ανάρπαστη!

mairibooforevnie_02.jpg

Flat σανδάλια και flatforms σε nude αποχρώσεις, εμπνευσμένα από τον ελληνικό χαρακτήρα του brand, καθώς και μαύρα πέδιλα σε ένα mix & match υλικών θα απογειώσουν το καθημερινό σας στυλ! Θηλυκές γόβες σε έντονο κόκκινο, αλλά και αριστοκρατικές μαύρες και κίτρινες λεπτομέρειες ολοκληρώνουν το καλοκαιρινό μας look. Ρομαντικά βελούδινα πέδιλα με παιχνιδιάρικα τακούνια με patterns ή glitter στοιχεία είναι στις προτάσεις της αγαπημένης μας Mairiboo!

mairibooforevnie_03.jpg

Η νέα συλλογή υποδημάτων Mairiboo for Envie παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 11 Ιουνίου σε ένα glamorous cocktail party στο Skyfall Roof Garden, με φόντο την καλοκαιρινή Αθήνα. Η Μαίρη Συνατσάκη υποδέχθηκε φίλους, συνεργάτες και fashion influencers φορώντας το αγαπημένο της κομμάτι από τη συλλογή που φέρει τη δική της υπογραφή!

mairibooforevnie_05.jpg

Η νέα συλλογή Mairiboo for Envie συμβαδίζει απόλυτα με τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού! Αναζητήστε τα 9 κομμάτια με την υπογραφή της Μαίρης Συνατσάκη σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και online στο envieshoes.gr και στο buyaboo.gr.

Ανακάλυψε περισσότερα για τη συλλογή και στα social media, ενώ αναζητήστε το #MAIRIBOOFORENVIE:

Facebook: @envieshoes

Instagram: @envieshoes

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.