Skip to main content

FASHION NEWS

Ένα τέτοιο αξεσουάρ θα κλέψει την παράσταση στον γάμο σου

Αυτό πάντως συνέβη στην περίπτωση της Emma Leth!


Κέλλυ Νόβακ

Ο μύθος λέει ότι αν πεις τρεις φορές το όνομα Jacquemus, Jacquemus, Jacquemus ένα τεραστίων διαστάσεων καπέλο θα εμφανιστεί από το πουθενά! ΟΚ, φυσικά και αστειεύομαι, αλλά για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα πολύ να μπορεί να συμβεί αυτό!

Πάντως, αν αυτό μπορούσε να γίνει στην πραγματικότητα, δεν θα το έκανα την ημέρα του γάμου μου, γιατί ξέρω ότι όλοι θα κοιτούσαν το καπέλο και ούτε εμένα, ούτε το νυφικό μου φόρεμα!

Αυτή είναι η δική μου γνώμη πάντως και όχι της Δανέζας καλλονής Emma Leth η οποία την ημέρα του γάμου της, φόρεσε το πλέον φημισμένο, τεράστιο καπέλο του σχεδιαστή Jacquemus!

To γνωστό μοντέλο λοιπόν, πρόσφατα παντρεύτηκε τον καλλιτέχνη Tal Rosenzweig στο Παρίσι, όπου κάλεσαν πολύ κόσμο, ο οποίος έκανε εμ… focus κυρίως σε ένα πράγμα: στο καπέλο της νύφης!

https://www.instagram.com/p/Bjk4s7Ugmzk/?utm_source=ig_embed

Η Emma Luth για τον γάμο της λοιπόν, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας φορώντας ένα διάφανο, δαντελένιο νυφικό φόρεμα με ένα λευκό μπικίνι από μέσα και το τεράστιο καπέλο του Jacquemus!

https://www.instagram.com/p/Bjj8W1zgJmG/?utm_source=ig_embed

Η αλήθεια είναι ότι το σέξι νυφικό κανείς δεν πρόσεξε, από την στιγμή που η νύφη επέλεξε να συνοδεύσει το look της με το La Bomba καπέλο, αξίας $590 δολαρίων!

https://www.instagram.com/p/Bjm68IJBwtw/?taken-by=jacquemus

Από την άλλη, αν το καλοσκεφτείς, αν φορούσε ένα απλό, ταπεινό, λουλουδάτο στεφάνι στα μαλλιά δεν θα μιλούσαμε γι’ αυτή τώρα, θα μιλούσαμε; Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εμφάνισή της θα μείνει στην ιστορία.

Λες να γίνει trend;

Κεντρική φωτό: Instagram @jacquemus

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός