Οι Beckhams είναι πολύ stylish

Σύσσωμη η διάσημη οικογένεια ποζάρει στο εξώφυλλο της Vogue UK.

Κέλλυ Νόβακ

Μετά από ένα εξαιρετικά σημαντικό σεπτεμβριανό εξώφυλλο, με την Rihanna πρωταγωνίστρια (ήταν η πρώτη μαύρη γυναίκα που φιλοξενήθηκε σε εξώφυλλο του περιοδικού για το τεύχος Σεπτεμβρίου), οι εκδόσεις φέρνουν την πιο γνωστή βρετανική οικογένεια (βγάζουμε απ’ έξω τους γαλαζοαίματους) στο εξώφυλλό του.

Το τεύχος Οκτωβρίου λοιπόν, της βρετανικής Vogue γιορτάζει τα 10 χρόνια της σειράς ρούχων της Victoria Beckham και το κάνει με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο: φωτογραφίζοντας την ίδια αλλά και τα παιδιά της, για το εξώφυλλο!

Η Victoria λοιπόν, φωτογραφίζεται στο εξώφυλλο της Vogue UK, φορώντας ένα απλό λευκό πουκάμισο, ενώ τα 4 παιδιά της την περιτριγυρίζουν.

Οι εκδόσεις κυκλοφόρησαν και ένα ακόμη εξώφυλλο (για τους συνδρομητές του περιοδικού) στο οποίο φιλοξενείται και ο άνδρας της David.

Στο interview στο εσωτερικό του περιοδικού, η Victoria μιλάει πολύ για τα παιδιά της και την οικογένειά της γενικότερα, βάζοντας τέλος σε όσες φήμες την ήθελαν να χωρίζει από τον David Beckham.

H σταρ, αναφέρεται ακόμη στην επέτειο του label της, τα 10 χρόνια επιτυχίας του και τον λόγο που αποφάσισε να γίνει σχεδιάστρια.

«Δεν προσπαθούσα να κάνω τίποτα άλλο, παρά να εκφράσω τον εαυτό μου και να δημιουργήσω ρούχα που ήθελα, αλλά δεν μπορούσα να βρω. Από εκεί ξεκίνησαν όλα».

Απόλαυσε μέρος της φωτογράφησης, αλλά και μερικά ξεκαρδιστικά βίντεο teasers που κυκλοφόρησε το περιοδικό. Την φωτογράφηση έχει επιμεληθεί ο Mikael Jansson.

Κεντρική φωτό: Instagram @britishvogueAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares