Skip to main content

FASHION NEWS

H πιο fashion συναυλία ever

H Reebok Classic υποδέχτηκε το φθινόπωρο με τον πιο dance τρόπο στο Release Athens Festival – Autumn Edition.


Κέλλυ Νόβακ

Όλους μας πιάνουν τα… summertime blues, μετά τις διακοπές. Αλλά γιατί; Ίσως επειδή, πιστεύουμε ότι η επιστροφή στην πόλη θα είναι βαρετή. Ποιος είπε όμως, ότι η ζωή μας μετά τις διακοπές τελειώνει; Ή ότι δεν θα έχει ενδιαφέρον;

Η Reebok Classic έχει άλλη άποψη! Γι’ αυτό και γιόρτασε τον ερχομό του φθινοπώρου στο μεγαλύτερο dance party της πόλης: το μοναδικό Release Athens Festival – Autumn Edition! Οι μοναδικοί Chemical Brothers έκαναν τις περίπου 6.500 κόσμου που πέρασαν από το live, να χορεύουν ασταμάτητα σε ένα φαντασμαγορικό show!

Reebok_Release_1.jpg

Όσοι βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου σίγουρα έκαναν μια στάση στο, μοναδικού design, booth της Reebok. Ποιος άλλωστε μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να ποζάρει μέσα σε μία τεράστια παλιά τηλεόραση; Όσοι το έκαναν, είχαν την ευκαιρία να γίνουν οι πρωταγωνιστές ενός πανοραμικού video το οποίο στη συνέχεια έλαβαν με email προκειμένου να μπορέσουν να το ανεβάσουν στα Social Media τους και να μοιραστούν με τους φίλους τους το μοναδικό feel της βραδιάς.

Reebok_Release_3.jpg 

Μια ομάδα χορευτών φορώντας το εμβληματικό old-school sneaker των 90s, το Reebok Aztrek, απογείωνε το 90s feel του booth προσκαλώντας τον κόσμο που περνούσε από εκεί να δείξει τις πιο δυνατές 90s φιγούρες του.   

Reebok_Release_7.jpg 

Το Reebok Aztrek θυμίζει σε όλους πώς τα 90s ήταν μια από τις πιο επιδραστικές δεκαετίες στη μουσική, τη μόδα και τη street κουλτούρα. Το Aztrek δημιουργήθηκε το 1993, άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού και έκανε τη Reebok ένα από τα πιο ισχυρά brands στο running. Σήμερα, το Aztrek κάνει την επανεμφάνισή του, και γίνεται η αιχμή στο όραμα της Reebok να εμπνεύσει και να παρακινήσει τους fans της να κάνει ο καθένας το δικό του breakthrough, ακολουθώντας το δικό του μονοπάτι.

Reebok_Release_8.jpg

Η ανανεωμένη εμφάνιση του Aztrek συνδυάζει στοιχεία από τη σχεδιαστική κληρονομιά του με μια σύγχρονη, clean-cut αισθητική: η “chunky” σόλα και τα έντονα χρώματά του, θα μετατρέψουν το κάθε outfit σε fashion statement, κάνοντας όποιον τα φοράει να κλέβει τις εντυπώσεις.

Reebok_Release_9.jpg

Η Νάνσυ Σπάθη, ο Ορέστης Καρυδάς και η Ευσταθία Τζόβα

Μάθε περισσότερα για το  Aztrek OG στο http://fitness.reebok.gr/aztrek/ και αναζήτησε το στο www.reebok.com/gr και σε επιλεγμένα sneaker stores.

Follow Reebok 

IG: @ReebokGreece 

 

FB: @ReebokGreece 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ