Η Balenciaga κάνει εικόνα τους εφιάλτες μας

Η καμπάνια του οίκου τραβάει την προσοχή μας.

Κέλλυ Νόβακ

Έτσι είναι ο Demna Gvasalia. Προκλητικός. Όχι «άσχημα» προκλητικός. Αυτός είναι. Είναι ανεξέλεγκτα διχαστικός. Θέλει να διχάζει. Και η καμπάνια του για τον οίκο Balenciaga έχει διχάσει.

Από την μία έχεις κάποιους να λένε: «Φανταστική! Μου αρέσει! Είναι μοναδική και ξεχωριστή! Μπράβο!». Από την άλλη, υπάρχουν και αυτοί που λένε: «Δεν έχω αισθανθεί πιο άβολα στην ζωή μου».

Καλό το θεωρώ αυτό. Η Μόδα πρέπει να δημιουργεί διάλογο. Και ο Gvasalia είτε σχεδιάζει συλλογές για τον θρυλικό οίκο, είτε στήνει καμπάνιες σαν αυτή, πάντα προσφέρει έδαφος για να ξεκινήσουν οι fashion/art lovers, διάλογο.

Αυτή την φορά, το κάνει με τον πιο «διαστρεβλωμένο» τρόπο. Κάπως κυριολεκτικά κιόλας.

Ένα sneak peek της καμπάνιας για την Spring 2019 συλλογή, έχουμε την ευκαιρία να… απολαύσουμε. Εγώ την απόλαυσα, εσύ ίσως όχι. Αλλά όπως είπα… «διάλογος»!

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του brand λοιπόν, συνεργάζεται με τον artist Yilmaz Sen που έχει έδρα στην Κοπεγχάγη και μαζί δημιουργούν την πιο «εφιαλτική» καμπάνια.  

Ο Sen παραμορφώνει την όψη των μοντέλων, είτε πρόκειται για τα πρόσωπά τους, τα πόδια κ.ο.κ. και προσφέρει ένα twisted οπτικό θέαμα που δεν έχουμε ξαναδεί σε αντίστοιχο project.

Τα μοντέλα στα βίντεο, όπως είναι φυσικό, φορούν ρούχα Balenciaga από την Spring 2019 συλλογή, όπως τα χαρακτηριστικά oversized σακάκια, τα οποία προσθέτουν «κάτι» στο όλο concept της καμπάνιας. Το styling των μοντέλων έχει επιμεληθεί η συνεργάτιδα του οίκου, Lotta Volkova.

Δες τους… εφιάλτες σου να γίνονται πραγματικότητα στα παρακάτω βίντεο!

https://www.instagram.com/p/BqKAu1wg2YC/

Kεντρική φωτό: Instagram @balenciagaAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares