Skip to main content

FASHION NEWS

Απελευθέρωσε το πάθος σου

Αν έχεις πάθος με την γυμναστική και την μόδα εδώ θα τα απολαύσεις και τα δύο.


Κέλλυ Νόβακ

Πιστεύω πολύ σε αυτόν τον «συνδυασμό»: Μόδα + γυμναστική. Για εμένα αυτοί είναι οι «πυλώνες» της αυτοπεποίθησής μου. Είναι αυτά που με γεμίζουν με δυναμισμό. Δουλεύοντας το σώμα μου μέσα από την άθληση και το να είναι το στιλ μου προσεγμένο.

Οι adidas Women είναι expert στον τομέα. Ξέρουν πώς να προσφέρουν στο community αυτόν τον δυναμισμό, συνδυάζοντας μόδα και γυμναστική μαζί.

Οι adidas Women και βρήκε «σύμμαχο» σε αυτό. Το γνωστό community και η INTERSPORT μοιράζονται το ίδιο πάθος για την γυμναστική. Έτσι, μας προσκαλούν να απελευθερώσουμε και το δικό μας, απολαμβάνοντας exclusive training εμπειρίες, αποκλειστικά για γυναίκες. Με το μήνυμα «Release your passion», μας δίνουν την έμπνευση που χρειαζόμαστε για να απελευθερώσουμε το πάθος που κρύβεις μέσα μας, για να εκτοξεύσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να νιώσουμε πιο δυναμικές από ποτέ.

Την Τρίτη 27.11 στο κατάστημα INTERSPORT στη Γλυφάδα θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα ξεχωριστό YOGILATES workout, με συνδυασμό ασκήσεων yoga και pilates, υπό την καθοδήγηση των fitVPaddiction (Πόλυ Χατζόγλου & Βίβιαν Δράκου) ενώ λίγο αργότερα οι trainers θα ανεβάσουν ρυθμό στο BOOTY SCULPT workout, στο οποίο θα σμιλέψουμε τους γλουτούς και θα τονώσουμε ακόμη περισσότερο το σώμα.

Την Πέμπτη 06.12 στο κατάστημα INTERSPORT στη Νέα Ερυθραία, μας περιμένει ένα PILATES class, με την Σοφία Καρυώτη και στη συνέχεια ένα POWER TRAINING session με την Χαρά Γιδαράκου για να εκτονωθούμε και να απογειώσουμε τον δυναμισμό μας!

Δες αναλυτικά τα workouts, διάλεξε αυτό που σε ενθουσιάζει περισσότερο, κάνε δωρεάν την εγγραφή σου στο Facebook και ίσως είσαι εσύ μία από τις τυχερές που θα ζήσουν από κοντά αυτή τη μοναδική εμπειρία!

Σύμμαχός στις exclusive training εμπειρίες θα είναι η νέα Statement Collection της adidas, που προσφέρει ακαταμάχητο στιλ και κορυφαία υποστήριξη σε κάθε σου προπόνηση. Ανακάλυψε τη νέα συλλογή στα καταστήματα INTERSPORT αλλά και στο www.intersport.gr, διάλεξε το σετ bras & tights που σου ταιριάζει περισσότερο και ετοιμάσου να ξεχωρίσεις.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει τρία διαφορετικά bras που χαρίζουν μοναδική άνεση στα workouts σου, ακολουθώντας τη φυσική γραμμή του σώματός σου:

- All Me Bra: ελαφριά υποστήριξη και τεχνολογία που απομακρύνει την υγρασία, προσφέροντας κορυφαία άνεση και ελευθερία κινήσεων

- Don’t Rest Bra: μεσαία υποστήριξη που παράλληλα χαρίζει ένα μοναδικά θηλυκό look

- Stronger For It Bra: μέγιστη υποστήριξη και σταθερότητα που ενισχύεται με mesh επένδυση για δροσερή αίσθηση σε κάθε προπόνηση

Στα tights της νέας συλλογής, θα βρεις τρία ολοκαίνουργια must-have που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα, ώστε τίποτα να μην μπαίνει εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και την προπόνησή σου:

- Ultimate Tights: πλήρης κάλυψη, σταθερή εφαρμογή και ύφασμα που δεν αφήνει τον ιδρώτα να εμποδίσει την προπόνησή σου

- Believe This Tights: σχεδιασμένο για απαιτητικές προπονήσεις, χαρίζοντας απόλυτη ελευθερία κινήσεων

- How We Do Tights: ύφασμα που απομακρύνει την υγρασία για απόλυτη συγκέντρωση στο στόχο σου

RELEASE YOUR PASSION, νιώσε πιο αυθεντική από ποτέ παρέα με το community των adidas Women, και ζήσε τις πιο bold training εμπειρίες, αποκλειστικά για γυναίκες, στα καταστήματα INTERSPORT. Τα μoναδικά Beauty Treatments & Refreshments και οι υπόλοιπες εκπλήξεις θα σε κάνουν να περάσεις υπέροχα και άκρως δημιουργικά, παρέα με το μεγαλύτερο γυναικείο community αλλά και ambassadors και influencers της adidas.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός