Skip to main content

FASHION NEWS

AXDW: Όσα είδαμε την 4η μέρα στην πασαρέλα

Η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας συνεχίζεται δυναμικά. Θες να πάρεις μία γεύση;


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Το Ζάππειο Μέγαρο για ακόμα μια μέρα γέμισε με νέες τάσεις της μόδας, εντυπωσιακές δημιουργίες και πολλές εκπλήξεις. Η σχεδιάστρια Jasmine ήρθε από την Κίνα για να παρουσιάσει τη νέα της συλλογή στην AXDW και κέρδισε τις εντυπώσεις με τις κατακόκκινες δημιουργίες της. Στην επίδειξη παρουσιάστηκαν κυρίως φορέματα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες που συνδυάστηκαν με  κομψά καπέλα και αξεσουάρ επίσης σε κόκκινο χρώμα.

https://www.instagram.com/p/Bvo0VEZopse/
 
Ακολούθησε η επίδειξη JP John Pan, λανσάρoντας τη νέα συλλογή Eyewear,  ένα πρωτότυπο show με έναν ξεχωριστό σκοπό. Με φρέσκια ματιά στο στυλ και βασική έμπνευση τον ελληνικό ήλιο, προωθώντας τη διαύγεια της δημιουργικότητας, τα μοντέλα της επίδειξης διέδωσαν το μήνυμα της προσωπικής αυθεντικότητας δίνοντας έμφαση στη σημασία της προστασίας του προϊόντος, σε μια τολμηρή πασαρέλα-εκστρατεία #FightFake!

 

JP John Pan.JPG

 

Το brand Herminas Reea από τη Ρουμανία ήρθε στην AXDW με τη νέα συλλογή «The Birds» και εντυπωσιακές αέρινες δημιουργίες. Μοναδικά φορέματα με διαφάνειες, λεπτομέρειες με δαντέλα, τούλι και βολάν για τις πιο chic βραδινές εμφανίσεις. Ο Celebrity Skin ,γιορτάζοντας τα 10 χρόνια δημιουργίας, παρουσίασε μια συλλογή με τίτλο Ιmmaculate conception 10 ,με τα avant garde στοιχεία να είναι για ακόμα μια φορά πρωταγωνιστές. Guest stars της επίδειξης, ο Στέλιος Κρητικός με το γιο του, η Κάτια Νικολαϊδου και η Αντελίνα Βαρθακούρη,  ενώ στο show συμμετείχαν και μοντέλα σε αναπηρικά αμαξίδια.

 

Celebrity Skin.JPG 

Ακολούθησε η επίδειξη του σχεδιαστή Τάσου Μητρόπουλου με disco διάθεση και εξωτικό αέρα! Στη νέα του συλλογή "The Metallics” απολαύσαμε δημιουργίες με πούλιες και εξωτικά φτερά ενώ δεν έλειπαν και τα πιο pop και punk rock στοιχεία. Eντυπωσιακά βραδινά looks με τις αποχρώσεις του μαύρου αλλά και του πράσινου ήταν οι πρωταγωνιστές της επίδειξης.

 

Tassos Mitropoulos.JPG 

Οι επιδείξεις ολοκληρώθηκαν με το fashion show της Μυρτώς Δραμουντάνη και τη νέα της συλλογή με τίτλο “Illusions” που  χαρακτηρίζεται από μινιμαλιστικές φόρμες, συνδυασμένες  μοναδικά με μία vintage αισθητική. Στη συλλογή της  Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019/20, ο σχεδιασμός των ρούχων στηρίζεται και πάλι στην προσέγγιση που έχει καθιερώσει τη σχεδιάστρια,  με τη χρήση τεχνικών λέιζερ να δημιουργούν  γεωμετρικά σχήματα, τρισδιάστατες εγκοπές και ανάγλυφες επιφάνειες στα υφάσματα. Άνετες γραμμές με τις περισσότερες δημιουργίες να είναι από μετάξι, κρεπ αλλά και δέρμα. Στην επίδειξη ξεχώρισαν οι τρισδιάστατες κατασκευές που είχαν τα μοντέλα στο κεφάλι και λειτουργούσαν ως τουρμπάνια.

Το μακιγιάζ των επιδείξεων της AXDW επιμελείται ο Φρέντυ Καλομπράτσος και η σχολή Freddy Makeup Stage, ενώ τα υπέροχα χτενίσματα δημιουργούνται με τα καινοτόμα προϊόντα hairstyling Rene Furterer, υπό την καθοδήγηση του Βασίλη Διαμαντόπουλου και της σχολής Diamantopoulos Academy.
 

icannotknow_1_4_2019_0_3_39_571.jpgrenefurterergreece_1_4_2019_0_5_20_419.jpg

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου