10 κορυφαίες συμβουλές μόδας για άψογο στιλ

Από την Marilyn Monroe μέχρι την Chanel

Τόνια Τζαφέρη

Θυμάμαι τον εαυτό μου από πολύ μικρή να ψάχνει και να αρέσκεται πάρα πολύ με άρθρα το οποία έδιναν στιλιστικές συμβουλές που έχουν πει μεγάλοι αστέρες όπως Chanel, Marilyn Monroe κτλ.

chanelnormal.jpg

Το σχολείο της μόδας είναι ατέλειωτο.
Άπαξ όμως και μάθεις τα βασικά, αναμιγνύοντας τα με δικές σου προσωπικές επιρροές και πινελιές τότε το αποτέλεσμα σίγουρα θα σε δικαιώσει. Καταρχάς έχε στο νου σου πως το στιλ είναι πρώτα attitude, ύφος, αύρα, οτιδήποτε εκπέμπεις. Μετά είναι ρούχα και τάσεις. Τα ρούχα και οι τάσεις απλώς διευκολύνουν στην ανάδειξη των χαρακτηριστικών που θες. 

Σε αυτήν την ανάρτηση θα βρεις all time classic συμβουλές μόδας που έχουν συλλεχθεί κατά το πέρασμα των χρόνων και θα σε βοηθήσουν πολύ να εμπνευστείς και να βελτιώσεις το στιλ σου.
Πάρε χαρτί και μολύβι και ξεκινάμε...

1) Δείξε τόσο δέρμα όσο χρειάζεται.
Επιλέξτε ένα και μόνο ένα μέρος του σώματος σας για να το δείξετε γυμνό», συμβουλεύει ο Jen Rade, στυλίστας της Angelina Jolie. «Αν υπάρχει οποιοδήποτε σχίσιμο στο πάνω ρούχο, μην δείξετε επιπλέον και τα πόδια σας. Αν δείξετε τα πόδια σας, κρατήστε το πάνω μέρος καλυμμένο.»

2) Στα πουκάμισα γυρνάμε πάντα τα μανίκια.

3) Ντουλάπα εν τάξη... αυτόματα καλύτερο στιλ.
Μια οργανωμένη ντουλάπα σας δίνει και μια ξεκάθαρη εικόνα για τις επιλογές που έχετε και έτσι μπορείτε να πετύχετε καλύτερους συνδυασμούς.

4) Χρυσά κοσμήματα. Φαίνεται όλοι να τα αγαπούν και να πηγαίνουν σχεδόν σε όλες.

5) Ελέγχουμε πάντα την πίσω όψη.

6) Τολμήστε τις αλλαγές και τις τάσεις που σας αρέσουν.
Η μόδα θέλει πειραματισμό και τόλμη. Όπως επίσης η  ανανέωση και η αλλαγή είναι το μυστικό για ένα επιτυχημένο στιλ. (Πάντα διατηρώντας το δικό σας προσωπικό στιλ και προσαρμόζοντας τις τάσεις στα δικά σας μέτρα).

Και λίγες τελευταίες καλοκαιρινές συμβουλές

7) Το μετάξι και το λινό είναι τα απόλυτα υφάσματα για το καλοκαίρι.

8) Καλοκαίρι χωρίς μεγάλο ψάθινο καπέλο δεν γίνεται.

9) Total white look. Απλά το λατρεύουμε

10) Τα μαγιώ με βολάν είναι κάτι που επίσης θα μπορούσες να δοκιμάσεις αν θες να ξεχωρίσεις και να έχεις στιλ στην παραλία.

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares