5 κομμάτια που τραβούν τα βλέμματα

Tips για να εντυπωσιάσεις με κομψό τρόπο

Τόνια Τζαφέρη

Υπάρχει άραγε πιο επιτυχημένο look από αυτό που τραβάει τα βλέμματα με όμορφο και κομψό τρόπο;
Για να γίνεις το επίκεντρο δεν χρειάζεται πολύ προσπάθεια και δυστυχώς παρατηρώ καθημερινά γυναίκες να επιζητούν την προσοχή απλά ''κάνοντας θόρυβο'' με τις στιλιστικές τους επιλογές. 
Για εσάς που επιθυμείτε όχι μόνο να τραβάτε τα βλέμματα αλλά να κερδίζεται και τον θαυμασμό, σας έχω 5 στιλιστικά tips που θα εντυπωσιάσουν .

Γνώριμο ''κόλπο'' είναι το κόκκινο χρώμα. 
Το κόκκινο χρώμα μαγνητίζει τα βλέμματα, γι' αυτό άλλωστε το κόκκινο κραγιόν θεωρείται πολύ εντυπωσιακό και ακαταμάχητο. Επίλεξε λοιπόν ένα κόκκινο σακάκι ή μια κόκκινη μπλούζα ακόμη και ένα total red look για κάποια επίσημη εμφάνιση σου. Με τον σωστό συνδυασμό ( για παράδειγμα απέφυγε να συνδυάσεις animal print με κόκκινο και να μην αφήσεις πολλά μέρη του σώματος σου ακάλυπτα), το φλογερό κόκκινο θα μαγνητίσει τα βλέμματα, προσδίδοντας σου ταυτόχρονα κομψότητα.

tip1.jpg

Το δερμάτινο τζάκετ. Δίνει την αίσθηση μιας γυναίκας που επιζητά την περιπέτεια, είναι ανεξάρτητη και τολμηρή. Με αυτά τα χαρακτηριστικά πως να μην γυρίσουν να σε κοιτάξουν. Επένδυσε σε ένα ποιοτικό δερμάτινο τζάκετ, όχι όμως vintage και μπορείς να το φορέσεις με οτιδήποτε και για βραδινές αλλά και πρωινές εμφανίσεις.

tip2.jpg

Τα ψηλά παπούτσια σίγουρα το ξέρεις ότι τραβούν την προσοχή. Οπότε στο υπενθυμίζω...

tip3.jpg

Το monochromatic look. Κάνε ένα μονόχρωμο outfit, είτε τοταλ black, είτε τοταλ white, ακόμη και τοταλ red όπως είδαμε παραπάνω. Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο πως ένα μόνο χρώμα θα τραβήξει την προσοχή αλλά η μονοχρωμία αποπνέει ομοιομορφία και ισορροπία. 

tip4.jpg

Τα μάξι φορέματα, πόσο μάλλον τα αέρινα. Δεν είναι τυχαίο πως στο κόκκινο χαλί αλλά και σε επίσημες εκδηλώσεις τα μάξι φορέματα έχουν την τιμητική τους. Εκτός από επισημότητα, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά και άρα κατάλληλη επιλογή αν θες να εντυπωσιάσεις. Φυσικά ένα καλοκαιρινό αέρινο μάξι φόρεμα, μπορεί να φορεθεί άνετα και το φθινόπωρο με τζάκετ και μπότες.

tip5.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares