Skip to main content

FASHION NEWS

Στο red carpet των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων

Οι αστέρες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας



Σε έναν θεσμό βραβείων πόσο μάλλον μουσικών και με διεθνή εμβέλεια, το βλέμμα όλων εστιάζει στο κόκκινο χαλί από το οποίο περνούν τα μεγαλύτερα μουσικά αστέρια παγκοσμίως. Έτσι έγινε στα AMA's 2019 τα οποία πραγματοποιηθήκαν στο Los Angeles και παρευρέθηκαν οι μεγαλύτεροι stars της σύγχρονης μουσικής σκηνής οι οποίοι παρέλαβαν τα βραβεία τους, ερμήνευσαν επί σκηνής τις επιτυχίες τους αλλά πρoτού κάνουν αυτά περπάτησαν στο κατακόκκινο χαλί των AMA's.

Φυσικά πολλές ήταν οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν, εντυπωσίασαν, απογοήτευσαν και συζητήθηκαν πολύ. Πάμε να δούμε κάποιες από αυτές που ξεχώρισαν και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον.


H μεγάλη νικήτρια της βραδιάς Taylor Swift έλαμψε μέσα στο νεανικό φόρεμα με παγέτες που επέλεξε, το οποίο συνδύασε με sexy μαύρες ψηλές μπότες.  Στις εμφανίσεις που δίχασαν και σχολιάστηκαν πολύ, ανήκει αυτή της Billie Eilish.
H νεαρή τραγουδίστρια για μια ακόμη φορά παρουσίασε την ανατρεπτική της αισθητική, επιλέγοντας ένα σύνολο Burberry, συνδυασμένο με sneakers και ένα ιδιαίτερο καπέλο το οποίο κάλυπτε το πρόσωπό της.
  
Ανανεωμένη, εντυπωσιακή και λαμπερή επέστρεψε η Selena Gomez η οποία προτίμησε ένα Versace μινι φόρεμα το οποίο ομολογουμένως της πήγαινε πολύ! Το συνδύασε με λαμπερά κοσμήματα και γόβες στην ίδια lime, neon απόχρωση με το φόρεμα.
. 

Στις ανδρικές εμφανίσεις ξεχώρισε ο Shawn Mendes, o oποίος επέλεξε ένα κλασσικό μπλε σκούρο κοστούμι με λεπτομέρειες και chelsea boots, κάνοντας τις θαυμάστριες του να παραμιλούν
. 
Τέλος, παραμένοντας σε ανδρική εμφάνιση, ξεχώρισε και ο Post Malone ο οποίος σχολιάστηκε ιδιαίτερα για την εκκεντρική και μοναδική του εμφάνιση!
 (πηγή φωτογραφιών: Billboard)

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson