Skip to main content

FASHION NEWS

Τα καλύτερα γυναικεία παπούτσια του 2020

5 glam ζευγάρια γυναικεία παπούτσια για το 2020.



Γνωρίζεις ήδη πως τα παπούτσια είναι το πιο σημαντικό αξεσουάρ σε μια εμφάνιση. Είναι αυτά που αν καταφέρεις να τα συνδυάσεις σωστά και είναι εντυπωσιακά θα απογειώσουν την εμφάνιση σου. Ενώ αντιθέτως ένα λάθος ζευγάρι παπουτσιών μπορεί να αδικήσει ολόκληρη την εμφάνιση. Στις γιορτές είναι η ευκαιρία να λάμψουν τα πόδια σου, τα glam παπούτσια έχουν την τιμητική τους και κορυφαίοι οίκοι μόδας μας δίνουν τις προτάσεις τους.

https://www.instagram.com/p/B0loVy7BQyj/

Ξεκινάμε με τα αγαπημένα Manolo Blahnik τα οποία είναι ο ορισμός του chic και glam παπουτσιού. Εκατοντάδες σχέδια, σε πολλά χρώματα και υφάσματα, θα βρεις αυτό που ακριβώς ψάχνεις. Και επειδή οι τιμές τους δεν είναι ιδιαίτερα φιλικές, σε πολλά καταστήματα μπορείς να βρεις παρόμοια που να τους μοιάζουν. Φοριούνται ακόμη και το πρωί δίνοντας όλη την λάμψη που χρειάζεται μια πρωινή γιορτινή εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/B5S8eTTK4iw/

Αν είσαι κορίτσι της άνεσης ένα μποτάκι με λάμψεις και όχι με πολύ υψηλό τακούνι, όπως αυτό από Jimmy Choo θα είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι. 
Ταιριάζει με πολλά σύνολα και υφάσματα και θα σε κρατήσει ξεκούραστη για πολλές ώρες, ειδικά αν προτιμήσεις το clubbing. Φρόντισε μόνο να είναι ένα σχέδιο που κολακεύει το πόδι σου και δεν ''κόβει'' τον αστράγαλο σου.

https://www.instagram.com/p/B5nix7KCVU1/

https://www.instagram.com/p/B5P7bTjHIbC/

Παραμένοντας στον Jimmy Choo, έχουμε ομολογουμένως λατρέψει τα mules με τακούνι και την λεπτομέρεια στο κουντεπιέ. Πάρα πολλά brands έχουν δημιουργήσει την δική τους εκδοχή του ψηλού mule και εμείς τις περισσότερες τις έχουμε λατρέψει. Είναι σίγουρα το παπούτσι που θα προτιμήσουμε για τις γιορτινές μας εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/B5iEvuBnXVN/

Ποιος είπε πως στις glam εμφανίσεις φοράμε μόνο ψηλά παπούτσια. Αν είσαι υποστηρικτής του casual chic, ένα ζευγάρι loafers με λάμψεις ή γυαλιστερό, θα είναι εκπληκτική επιλογή. Τόσο για πρωινά γιορτινά outfits, όσο και για βραδινά casual chic parties.

https://www.instagram.com/p/B4p2sUYHk0G/

Μπορεί να σου φανεί περίεργο αλλά δεν είναι λίγοι οι σχεδιαστές που προτείνουν sneakers ακόμη και στο γιορτινό τραπέζι. Η άνεση είναι βασικό ζητούμενο των σύγχρονων και πολυάσχολων γυναικών και  έτσι τo αθλητικό παπούτσι κάνει την εμφάνιση του και εδώ. Ένα ζευγάρι sneakers με λάμψεις όπως αυτά από Christian Louboutin θα είναι η go to επιλογή σου, που μπορείς να φοράς από το πρωί εως το βράδυ.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.