Μόδα χειμώνας 2020

Οι κορυφαίες τάσεις στη μόδα για τον χειμώνα του 2020.

Τόνια Τζαφέρη

Οι πρώτες σκέψεις για τον fashion απολογισμό της φετινής χρονιάς έχουν κάνει την εμφάνισή τους, όπως επίσης και οι πρώτες σκέψεις σχετικά με το τι θα φορεθεί την ερχόμενη χρονιά; 

Πριν δούμε, αύριο-μεθαύριο,  αναλυτικά, τι πρότειναν κορυφαίοι οίκοι μόδας για το 2020, να σας πω πως τον πρωταρχικό ρυθμό δίνει και πάλι το αγαπημένο street style.
Είναι αυτό που καθορίζει πλέον τα trends και οι street style εμφανίσεις που έχουν ξεχωρίσει και είναι ''ένα βήμα μπροστά'', μας δείχνουν τι ακριβώς φεύγει και τι μένει. 

Μέχρι και τους πρώτους μήνες του νέου έτους, ένα είναι σίγουρο. 
Οι δυνατές χειμερινές τάσεις που επικράτησαν τους τελευταίους μήνες καλά κρατούν.

 

Οι δερμάτινες ψηλές μπότες συνεχίζουν ακάθεκτες στις περισσότερες εμφανίσεις στην πόλη δίνοντας μια πολύ σύγχρονη και δυναμική αισθητική. Τις είδαμε σε κορυφαίες fashion influencers και σίγουρα δεν είμαστε έτοιμες να τις αποχωριστούμε σύντομα.

Κοστούμια και πάλι κοστούμια. Πρίν λίγα χρόνια ένα κοστούμι στην ίδια απόχρωση θεωρούνταν αρκετά ξεπερασμένο. 
Από πέρσι όμως έχουν επιστρέψει δυναμικά και έχουν έρθει για να μείνουν. Επομένως αν σκέφτεσαι να επενδύσεις σε ένα καλό και ποιοτικό κοστούμι, κάνε το χωρίς δεύτερες σκέψεις αφού όλα δείχνουν πως θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στις street style εμφανίσεις του 2020.

Οι τσάντες της Bottega Veneta είναι το αξεσουάρ που αναμένεται να φορεθεί όσο τίποτα την ερχόμενη χρονιά. Και όχι μόνο για τον χειμώνα αλλά και την σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2020. Από την πρώτη στιγμή που οι τσάντες και τα παπούτσια της Bottega Veneta έκαναν την εμφάνιση τους, τις βλέπουμε παντού. Τι και αν η συλλογή ήταν για Άνοιξη/ Καλοκαίρι, οι κορυφαίες street stylers ήταν ασυγκράτητες και ξεκίνησαν να τις φορούν από τώρα μάλιστα. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares