Skip to main content

FASHION NEWS

Ωρα για ανακύκλωση

4 ξεπερασμένες τάσεις που πρέπει να αποφύγεις



Συχνά θα ακούσεις πως η μόδα κάνει κύκλους ή πως παλιές τάσεις επιστρέφουν και πάλι! Σύμφωνοι... αυτό το φαινόμενο συμβαίνει συχνά. Υπάρχουν όμως και κάποια κομμάτια, που ειδικά αυτήν την περίοδο θεωρούνται πολύ ξεπερασμένα και όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να επιστρέψουν στο κοντινό μέλλον.

Και επειδή όπως έχουμε ξαναπεί το μυστικό κρύβεται σε μια καλά οργανωμένη και ''ξεκάθαρη'' ντουλάπα, είναι ώρα να στείλεις στην ανακύκλωση ότι από τα παρακάτω υπάρχει στην γκαρνταρόμπα σου.

 

 

Κάποτε τα συγκεκριμένα παπούτσια, τα λεγόμενα hidden heels τα συναντούσαμε παντού και ειδικά σε μοντέλα και celebrities του Hollywood. Ήταν το απόλυτο shoe trend γύρω στο 2010. Σιγά σιγά όμως, ξεκίνησε να εξαφανίζεται και πάλι καλά δηλαδή. Μπορεί τότε να ήταν ένα πολύ σύγχρονο, εναλλακτικό και rock-chic παπούτσι, τώρα όμως είναι ότι πιο ξεπερασμένο μπορείς να επιλέξεις.

 

Μιας και λέμε για παπούτσια... μείνε καλύτερα μακριά από peep toe heels. Άλλωστε πολλές φορές έχει αποδειχτεί πως δεν αρέσουν καθόλου στον ανδρικό πληθυσμό και τα θεωρούν λίγο αστεία. Eπίλεξε τις κλασσικές και chic επιλογές.

   

Να κι ένα κομμάτι πως ίσως δεν το περιμένες... τα skinny jeans! Ναι είναι πολύ ξεπερασμένα. Θεωρούνται άβολα και πολυφορεμένα. Μη στεναχωριέσαι όμως έχεις τόσες άλλες επιλογές και πολύ πιο άνετες. Ψηλόμεσα jeans, boyfriend's jeans, mum's jeans, φαρδιά, σε οffice style... Βρες αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα και αναδεικνύει το σώμα σου και κάνε στην άκρη τα jeans παντελόνια σωλήνες. 

 

 
Τέλος τα κρόσια είναι ένα επίσης αμφιλεγόμενο κομμάτι το οποίο θεωρείται από τους περισσότερους ως old-fashioned. Παλαιότερα το συναντούσαμε συχνά και σε χειμερινά ρούχα ή τζάκετς, σε παντελόνια και ειδικά σε τσάντες. Από ότι είδαμε όμως, ούτε και την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2020 θα έχουν την τιμητική τους, οπότε θεωρείται και αυτό μια τάση κατευθείαν για τον κάδο ανακύκλωσης! 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»

VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι σε μια live διασκευή του «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Eurovision

Διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM