Ωρα για ανακύκλωση

4 ξεπερασμένες τάσεις που πρέπει να αποφύγεις

Τόνια Τζαφέρη

Συχνά θα ακούσεις πως η μόδα κάνει κύκλους ή πως παλιές τάσεις επιστρέφουν και πάλι! Σύμφωνοι... αυτό το φαινόμενο συμβαίνει συχνά. Υπάρχουν όμως και κάποια κομμάτια, που ειδικά αυτήν την περίοδο θεωρούνται πολύ ξεπερασμένα και όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να επιστρέψουν στο κοντινό μέλλον.

Και επειδή όπως έχουμε ξαναπεί το μυστικό κρύβεται σε μια καλά οργανωμένη και ''ξεκάθαρη'' ντουλάπα, είναι ώρα να στείλεις στην ανακύκλωση ότι από τα παρακάτω υπάρχει στην γκαρνταρόμπα σου.

 

 

Κάποτε τα συγκεκριμένα παπούτσια, τα λεγόμενα hidden heels τα συναντούσαμε παντού και ειδικά σε μοντέλα και celebrities του Hollywood. Ήταν το απόλυτο shoe trend γύρω στο 2010. Σιγά σιγά όμως, ξεκίνησε να εξαφανίζεται και πάλι καλά δηλαδή. Μπορεί τότε να ήταν ένα πολύ σύγχρονο, εναλλακτικό και rock-chic παπούτσι, τώρα όμως είναι ότι πιο ξεπερασμένο μπορείς να επιλέξεις.

 

Μιας και λέμε για παπούτσια... μείνε καλύτερα μακριά από peep toe heels. Άλλωστε πολλές φορές έχει αποδειχτεί πως δεν αρέσουν καθόλου στον ανδρικό πληθυσμό και τα θεωρούν λίγο αστεία. Eπίλεξε τις κλασσικές και chic επιλογές.

   

Να κι ένα κομμάτι πως ίσως δεν το περιμένες... τα skinny jeans! Ναι είναι πολύ ξεπερασμένα. Θεωρούνται άβολα και πολυφορεμένα. Μη στεναχωριέσαι όμως έχεις τόσες άλλες επιλογές και πολύ πιο άνετες. Ψηλόμεσα jeans, boyfriend's jeans, mum's jeans, φαρδιά, σε οffice style... Βρες αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα και αναδεικνύει το σώμα σου και κάνε στην άκρη τα jeans παντελόνια σωλήνες. 

 

 
Τέλος τα κρόσια είναι ένα επίσης αμφιλεγόμενο κομμάτι το οποίο θεωρείται από τους περισσότερους ως old-fashioned. Παλαιότερα το συναντούσαμε συχνά και σε χειμερινά ρούχα ή τζάκετς, σε παντελόνια και ειδικά σε τσάντες. Από ότι είδαμε όμως, ούτε και την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2020 θα έχουν την τιμητική τους, οπότε θεωρείται και αυτό μια τάση κατευθείαν για τον κάδο ανακύκλωσης! 

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares