Οι νέες Dior τσάντες με ultra matte φινίρισμα

Κάτι παραπάνω από πολυπόθητες

Τόνια Τζαφέρη

 

Όταν οι άλλοι οίκοι παίρνουν τον χρόνο τους να επαναπροσδιοριστούν και να προετοιμαστούν ώστε να επιστρέψουν και πάλι δυναμικά στην αγορά… ο οίκος Dior κυκλοφορεί τις νέες τσάντες με ultra matte φινίρισμα και μας αφήνει για μια ακόμη φορά έκπληκτες.

Τρεις είναι ‘’statement’’ τσάντες του οίκου που έχουν μείνει αναλλοίωτες στον χρόνο και κάθε σεζόν πωλούνται χιλιάδες από αυτές.

1. Η διάσημη Lady Dior.

2. H Saddle Dior.

3. H 30 Montaigne.

Αυτήν την φορά οι τρεις αυτές διάσημες τσάντες κυκλοφορούν στην νέα τους υφή. Σε απόλυτα ματ όψη, η οποία είναι καθηλωτική, διατηρώντας όλη την αίγλη και κομψότητα του οίκου που τον συνοδεύει. Η διαφορά με τις προηγούμενες που έχουν κυκλοφορήσει, εκτός από το ματ φινίρισμα, είναι και τα χρώματα. Τα παστέλ χρώματα αλλά και οι αποχρώσεις του μπορντό σε συνδυασμό με το σχέδιο και την ματ υφή, δημιουργούν ξεκάθαρα ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει στην συλλογή της.

 


Lady Dior, ultra matte.
  
Saddle Bag, ultra matte
  
30 Montaigne, ultra matte   

 

Λίγο πριν την έναρξη του καλοκαιριού και μετά την εμπειρία του νέου ιού παγκοσμίως, η Creative Director του οίκου, Maria Grazia Chiuri επιλέγει αυτήν την στιγμή να ‘’επανασυστήσει’’ τις iconic τσάντες του γαλλικού οίκου με edgy λεπτομέρειες και αξεπέραστη κομψότητα.

 

  
πηγή φωτογραφιών: dior.com  

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares