Το luxurious brand της Victoria Beckham έχει εκπτώσεις

Έχεις πλέον την δυνατότητα να τα αποκτήσεις σε πολύ καλύτερες τιμές

Τόνια Τζαφέρη

 

Θεωρήθηκε από τις πιο επιτυχημένες σχεδιάστριες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η απλότητα, η μίνιμαλ αισθητική, οι ιδιαίτεροι συνδυασμοί αλλά και η ίδια η προσωπικότητα της την έκαναν να ξεχωρίσει και να γίνεται συχνά το ‘’talk of the town’’.

O λόγος για την Victoria Beckham η οποία πάντα κατάφερνε να ξεχωρίζει και κέρδιζε τις καλύτερες εντυπώσεις στις εβδομάδες μόδας του Λονδίνου. Ομολογουμένως πολλά από σχέδια και τους συνδυασμούς της, μας έχουν εντυπωσιάσει. Τα ρούχα της όμως έχουν και ένα ακόμη θετικό στοιχείο. Είναι μίνιμαλ και πολύ μοντέρνα. Θα λέγαμε και timeless, επομένως μπορούν να φορεθούν για πολλά χρόνια και να αποτελέσουν διαχρονικό κομμάτι στην ντουλάπα σου.

 

    

 

Είναι γεγονός πως οι πολλές αγορές έχουν περιοριστεί και η προτίμηση λίγων, αλλά ποιοτικών ρούχων, που θα αντέξουν στον χρόνο είναι πλέον το ζητούμενο. Η συλλογή της Victoria έχει σίγουρα κομψότητα και πολύ καλή ποιότητα ρούχων, επομένως θα ήταν μια καλή επιλογή για επένδυση. Πόσο μάλλον τώρα που έχει βάλει σε κάποια κομμάτια εκπτώσεις έως και -40%. Kάποια ενδεικτικά κομμάτια που βρίσκονται σε έκπτωση είναι :

 

Logo Rib Victoria Tee, 110E
  

Classic Shirt, 145Ε
  

VVB Logo Tape SweatShirt, 107,50E
    

 

 

 

 

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares