Skip to main content

FASHION NEWS

Το luxurious brand της Victoria Beckham έχει εκπτώσεις

Έχεις πλέον την δυνατότητα να τα αποκτήσεις σε πολύ καλύτερες τιμές



 

Θεωρήθηκε από τις πιο επιτυχημένες σχεδιάστριες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η απλότητα, η μίνιμαλ αισθητική, οι ιδιαίτεροι συνδυασμοί αλλά και η ίδια η προσωπικότητα της την έκαναν να ξεχωρίσει και να γίνεται συχνά το ‘’talk of the town’’.

Pixel

O λόγος για την Victoria Beckham η οποία πάντα κατάφερνε να ξεχωρίζει και κέρδιζε τις καλύτερες εντυπώσεις στις εβδομάδες μόδας του Λονδίνου. Ομολογουμένως πολλά από σχέδια και τους συνδυασμούς της, μας έχουν εντυπωσιάσει. Τα ρούχα της όμως έχουν και ένα ακόμη θετικό στοιχείο. Είναι μίνιμαλ και πολύ μοντέρνα. Θα λέγαμε και timeless, επομένως μπορούν να φορεθούν για πολλά χρόνια και να αποτελέσουν διαχρονικό κομμάτι στην ντουλάπα σου.

 

    

 

Είναι γεγονός πως οι πολλές αγορές έχουν περιοριστεί και η προτίμηση λίγων, αλλά ποιοτικών ρούχων, που θα αντέξουν στον χρόνο είναι πλέον το ζητούμενο. Η συλλογή της Victoria έχει σίγουρα κομψότητα και πολύ καλή ποιότητα ρούχων, επομένως θα ήταν μια καλή επιλογή για επένδυση. Πόσο μάλλον τώρα που έχει βάλει σε κάποια κομμάτια εκπτώσεις έως και -40%. Kάποια ενδεικτικά κομμάτια που βρίσκονται σε έκπτωση είναι :

Pixel

 

Logo Rib Victoria Tee, 110E
  

Classic Shirt, 145Ε
  

VVB Logo Tape SweatShirt, 107,50E
    

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Το πρώτο pregnancy look της Hailey Bieber είναι εμπνευσμένο από μια τάση των zeros που μας έχει μείνει αξέχαστη

Δείτε την εμφάνιση της εγκυμονούσας Hailey Bieber, που μας γυρνά πίσω στον χρόνο

FASHION NEWS

The Happy Traveler: H United Colors of Benetton και η Delsey Paris λανσάρουν την απόλυτη σειρά αποσκευών και ταξιδιωτικών αξεσουάρ

Μια σειρά εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '90 και τη μινιμαλιστική μόδα της εποχής, σε μεγάλη επιλογή χρωμάτων όπως ροζ, γαλάζιο, γκρι και μαύρο αλλά και το iconic πράσινο της Benetton

FASHION NEWS

Νέα συλλογή με την υπογραφή Boxer Shoes

Η άνοιξη έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή της, δίνοντας ώθηση να αφήσουμε πίσω μας τα μουντά, χειμωνιάτικα looks και να ανανεώσουμε την εικόνα μας με χρώματα και ανεβασμένη διάθεση.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βουτιά απόλαυσης: Ντιπ με χτυπημένη κρέμα μοτσαρέλας και ψητά ντοματίνια

Ένα ντιπ που θα απογειώσει τη γεύση σας

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου