Skip to main content

FASHION NEWS

Gucci: Eνεργά στην μάχη για το περιβάλλον και την κοινωνία

Ο νέος λογαριασμός στο instagram που αξίζει να τσεκάρεις



 

Ήταν το 2018 όταν ο οίκος Gucci δημιούργησε τον ιστότοπο Gucci Equilibrium με στόχο να επικοινωνήσει τις σκέψεις και τις δραστηριότητές του σχετικά με το περιβάλλον και την κοινωνία, ενθαρρύνοντας τους καταναλωτές να συμμετέχουν ενεργά σε έναν ανοιχτό διάλογο για τα παραπάνω ζητήματα. Η ιταλική μάρκα μάλιστα έφτιαξε και το hashtag #GucciCommunity, έτσι ώστε να είναι καλύτερα συνδεδεμένη με το κοινό της. Υπενθυμίζοντας την δύναμη επιρροής που έχει ο κόσμος της μόδας στους νέους και μη ανθρώπους.

Δύο χρόνια αργότερα, ο οίκος όχι μόνο συνεχίζει να ανανεώνει το site, αλλά λανσάρει και τον αντίστοιχο λογαριασμό @gucciequilibrium στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CBVfVTFqzZh/

"Ως εταιρεία, θα συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε στη δημιουργία θετικών αλλαγών για τους ανθρώπους και τη φύση. Ο Gucci καθοδηγείται από ζητήματα που επηρεάζουν τον κόσμο και δημιουργούν το συλλογικό μας μέλλον. Είναι υψίστης σημασίας να οικοδομήσουμε αυτό το μέλλον για να είμαστε πιο δίκαιοι. Δεν επιτρέπεται η επικράτηση της αδικίας και των διακρίσεων σε οποιαδήποτε μορφή." δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο Marco Bizzarri, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Gucci.

https://www.instagram.com/p/CBMB8jbKJ9b/

Στο Gucci Equilibrium μάλιστα έχουν δημοσιευθεί άρθρα σχετικά με τη βιώσιμη μόδα και τις στρατηγικές της εταιρίας για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα και τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας αλλά και για την προώθηση της διαφορετικότητας στη βιομηχανία της μόδας με το πρόγραμμα Gucci Changemakers και την εκστρατεία #StandWithWomen κατά της βίας στη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.