Skip to main content

FASHION NEWS

Marc Jacobs: H μικρού μήκους ταινία για τη ζωή του στη διάρκεια του lockdown

''A New York Story'': Εικοσιτέσσερα λεπτά με τον Marc Jacobs



Προσωπικότητα που ξέρει καλά πώς να ξεχωρίσει και να μένει στο επίκεντρο της σύγχρονης μόδας. Ο Marc Jacobs δεν είναι απλά ο mastermind πίσω από το επώνυμο δημοφιλές fashion brand. Είναι η εκκεντρική προσωπικότητα με ιδέες που ξεπερνούν τις απαιτήσεις μίας εμπορικής επωνυμίας και ‘’αγγίζουν’’ εκατομμύρια ανθρώπους σε κάθε γωνιά της γης. Ο σχεδιαστής/περφόρμερ/ star λατρεύει τον φακό και να εκθέτει δημόσια απόψεις και σκέψεις του και αυτό το αποδεικνύει με το πιο πρόσφατο project του, το οποίο είναι ένα video που καταγράφει τη ζωή του στη διάρκεια της πανδημίας.

https://www.instagram.com/p/CGYWKrUlnQX/


Με τίτλο ''Α New York Story'', η μικρού μήκους ταινία διάρκειας 24 λεπτών, γυρίστηκε με τη βοήθεια του στενού του συνεργάτη Nick Newbold κατά τη διάρκεια του lockdown της περασμένης Άνοιξης μέσα στο ξενοδοχείο Mercer στη Νέα Υόρκη. Και φυσικά, ο Jacobs είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής σε κάθε στιγμή του φιλμ. Με το φιλμ αυτό έχει σκοπό να δώσει στο φως της δημοσιότητας στιγμές από μια τυπική μέρα στη ζωή του. Τον βλέπουμε να ντύνεται, να βάφει τα νύχια του, να απλώνει eyeliner, αλλά και να χαλαρώνει με τα σκυλιά του.
https://www.instagram.com/p/CGaIfz-li1r/


Και μπορεί τα στιγμιότυπα να μοιάζουν τυπικά και γνώριμα για όσους γνωρίζουν τον Jacobs, ωστόσο η καταγραφή είναι αρκετά έντονη και ατμοσφαιρική, ενώ εντυπωσιάζει και το γεγονός ότι σε καμία στιγμή ο σχεδιαστής δεν μοιάζει να αλληλεπιδρά με άλλο άτομο, εκτός από την επικοινωνία μέσω FaceTime με τον σύζυγό του, Char Defrancesco.

Για να δεις το φιλμ πάτησε εδώ.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

FASHION NEWS

Μόδα και οικολογική ευαισθητοποίηση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Tips για να καταναλώνεις λιγότερο νερό στη φροντίδα των ρούχων σου

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά