Όλα τα highlights από την ψηφιακή Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Ακόμη και χωρίς κοινό, η NWFW εξακολουθεί να συναρπάζει

Τόνια Τζαφέρη

 

Ο ενθουσιασμός για την στιγμή που οι φαντασμαγορικές Εβδομάδες Μόδας, θα πραγματοποιούνται και πάλι όπως στο παρελθόν, είναι έντονος. Όπως και η ανυπομονησία να δούμε ξανά τα πιο μοντέρνα και πρωτότυπα street styles, των κορυφαίων fashion girls που κατέφθαναν στα εντυπωσιακά shows. Ελπίζουμε αυτή η στιγμή να έρθει όσο πιο σύντομα γίνεται, μέχρι τότε όμως οι ψηφιακές Εβδομάδες Μόδας, καταφέρνουν να πραγματοποιούνται χωρίς να χάνουν την αίγλη και την δυναμική τους.

Μια από τις πιο δημιουργικές εβδομάδες μόδας, ήταν και αυτή που μόλις τελείωσε στην Νέα Υόρκη. Δημιουργική τόσο με τα νέα λανσαρίσματα, αλλά και στον τρόπο παρουσίασης τους. Κορυφαίοι σχεδιαστές της πόλης, μας παρουσίασαν την συλλογή τους, για Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2021 και σιγά σιγά, αρχίζουμε να βλέπουμε όλες εκείνες τις τάσεις που αναμένεται να ξεχωρίσουν.

Οι πασαρέλες που πραγματοποιήθηκαν ήταν λίγες, μιας και οι περισσότεροι σχεδιαστές, για ασφάλεια, επέλεξαν να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους, μέσα από lookbooks και films. O Jason Wu ήταν ένας από τους σχεδιαστές που επέλεξε να πραγματοποιήσει live catwalk, σε σκηνικό που θύμιζε παντοπωλείο, ενώ η Ulla Jonhson παρουσίασε τη συλλογή της με ένα εντυπωσιακό βίντεο που γυρίστηκε στο David H Koch Theater του Lincoln Center στη Νέα Υόρκη. Αυτά και πολλά ακόμη ήταν κάποια από τα highlights της NWFW, τα οποία θα δούμε και παρακάτω:

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares