Skip to main content

FASHION NEWS

5 στιλιστικά λάθη που καλύτερα να αποφύγεις

Προσθέτουν χρόνια και δεν σε αναδεικνύουν



 

Σίγουρα κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και μοναδική. Είναι λογικό η καθεμία να μπορεί να υποστηρίξει διαφορετικά σύνολα και στιλ. Στην μόδα ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες ‘’βασικές’’ συμβουλές, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις στιλιστικά λάθη που δεν κολακεύουν τις περισσότερες.

Αν πιστεύεις ότι μπορείς να φορέσεις το οτιδήποτε και να το υποστηρίξεις, τότε αυτή η ανάρτηση δεν είναι για σένα. Μιας και παρακάτω θα δούμε συνδυασμούς και συνήθειες που δεν κολακεύουν ιδιαίτερα, προσθέτουν χρόνια και δεν αναδεικνύουν το σώμα σου.

Αυστηρά/ Βαρετά παπούτσια

Όσο επιτυχημένο και αν είναι ένα σύνολο, τα λάθος παπούτσια μπορούν να το καταστρέψουν. Δεν υπάρχει λόγος να προτιμάς βαρετά και αυστηρά παπούτσια, τα οποία θεωρούνται ξεπερασμένα και σου προσθέτουν χρόνια. Υπάρχει πληθώρα επιλογών από μοντέρνα και άνετα sneakers, τα οποία μπορείς να φοράς πάντοτε και παντού, αποφεύγοντας τα ‘’old fashioned’’ loafers και μπαλαρίνες.

Συντηρητικό ντύσιμο

Το ‘’preppy’’ και επαγγελματικό στιλ δεν έχει καμία σχέση με ένα ξεπερασμένο και συντηρητικό ντύσιμο. Μπορεί το μαύρο, το γκρι και το λευκό να το αγαπάμε όσο τίποτα, αλλά πάνω σε ξεπερασμένα και βαρετά ρούχα, θα σου προσθέσει σίγουρα χρόνια και μια αισθητική που δεν κολακεύει καθόλου. Αντί για την γκρι pencil φούστα γραφείου, προτίμησε μια δερμάτινη σε γήινες αποχρώσεις, η οποία ταιριάζει με τα πάντα και φωτίζει την εμφάνιση σου, δίνοντας σου αυτοπεποίθηση και ελκυστικότητα.

‘’Σετάρισμα’’ ζώνης με παπούτσια και τσάντα

Ένα ακόμη φαινόμενο, το οποίο συναντάμε όχι και τόσο σπάνια. Δεν είναι ανάγκη να συνδυάσεις τα παπούτσια, με την ζώνη και την τσάντα σου. Αντιθέτως προτίμησε χρώματα στην ίδια χρωματική παλέτα, αν επιθυμείς ένα ομοιόμορφο και σύγχρονο look.

Προσοχή στα over-shized κομμάτια

Ξέρω ότι η άνεση και τα loungewear ρούχα, αποτελούν προτεραιότητα, ωστόσο δεν χρειάζονται υπερβολές. Γιατί πολύ εύκολα μπορείς να καταλήξεις με ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα, το οποίο θα σου προσθέσει όγκο και όχι καλλίγραμμη σιλουέτα. Ένα overshized κομμάτι σε κάθε look, είναι αρκετό.

Τα λάθος εσώρουχα

Μη τα παραμελείς. Προτίμησε πάντα τα κατάλληλα εσώρουχα, που δεν θα διαγράφουν. Με μαλακές υφές και σε γήινες αποχρώσεις για ακόμη πιο σωστό αποτέλεσμα.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

FASHION NEWS

Μόδα και οικολογική ευαισθητοποίηση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Tips για να καταναλώνεις λιγότερο νερό στη φροντίδα των ρούχων σου

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά